Hirdetés
- Kompakt vízhűtés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Videós, mozgóképes topik
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Máris limitálja egy európai disztribútor a GeForce-ok szállítását
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Milyen házat vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Akciókamerák
- DUNE médialejátszók topicja
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
A főszereplőt kicserélni azért elég merész húzás

Kicsit Battlefield Hardline feelingem van.... -
Xaels
félisten
válasz
laceszgamer
üzenetére
A végén több olyan jelenet is van ami elég bizarr
Anya akciójára gondolsz? Mert azon sírtam a röhögéstől.Az Old Blood kieg volt ilyen okkult témajú, az is jó volt. Ez meg azért lesz érdekes, mert COOP mód lesz benne gyárilag, ez új ezektől a srácoktól.
-
laceszgamer
addikt
Na meg a végén az a jelenet!

Komolyra ferdítve amúgy történet tekintetében ez már nekem is kicsit erőltetettnek érződik. New volt rossz a New Colossus, de valahogy nálam az igazi Wolf inkább az okkultizmussal szórakozgató nácis szál.
Arról nem beszélve, hogy akkor ha most nem akarják ezt tényleg csak amolyan mellékesként bedobni, hanem ez folytatja a történetet, akkor tulajdonképp Blazkótól búcsút inthetünk, tekintve, hogy már eléggé megöregedett.
-
Secundus
tag
Nekem már a 2009-es Wolfenstein reboot is tetszett (kövezettek meg érte), de a New Order-t és a New Colossus-t egyenesen imádtam. Ezzel a Young Blood-dal csak egy problémám van, de az komoly: miért két ikerlánnyal lehet játszani? Nem lett volna jobb, ha az ikrek egy fiú/egy lány, és a játékos választja ki melyikkel akar játszani? Hasonlóan mint a Mass Effect Andromedában. Én pl. soha nem érzem magam komfortosan egy női szereplő bőrébe bújva, és ha már két szereplő van akkor miért nincs választási lehetőség?
-
KaitouP
nagyúr
Király! Ez a rész így érdekel, a korábbi új Wolfenstein -ek kevésbé, de végig kell játsszam őket, ha már jön az új rész.

-
batman91
őstag
Kíváncsi vagyok meddig viszik még ezt a vonalat. Nekem már a New Colossus sem jött be.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kompakt vízhűtés
- Battlefield 6
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- LEGO klub
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Videós, mozgóképes topik
- Félmillió felett a kiszállított Xiaomi autók száma
- További aktív témák...
- Plex szerverhez keresek gépet több HDD tárolóval , Áfás számlával
- Intel Core Ultra 7 265KF 20-Core - használt, garancia: 2028.11.17 Firstshop
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- Shining3D EinScan Pro 2X 3D szkenner
- Keresünk S24/S24+/24 Ultra/S24 FE
- Samsung Galaxy S21 FE / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Dell Precision 5520 15,6" FHD, Xeon E3-1505M v5, 16GB RAM, Quadro 4GB VGA, SSD, jó akku, számla, gar
- iPhone 15 Pro Max 256GB 90% (1év Garancia) Akár új akksival is kérhető!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest