Hirdetés
- Milyen notebookot vegyek?
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- KODI (ex-XBMC) Android alapokon, Androidos media-boxok
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Fujifilm X
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Csekély 4000 dollárért tervezetten "hibás" az ASUS limitált VGA-ja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Den Hadnagy
senior tag
Egy kis ötlet: Az ilyen, és ehhez hasonló ismertetőkben nem lenne haszontalan az összefoglalóban feltüntetni egy hozzávetőleges letöltési méretet. Ok, wifin nem számít, de pl. nekem ez fontos lenne külföldi mobilnetet használva.
Vagy érdemes-e nekiállni egy félmegás kávéházi free wifin... pl. 100 mega körül ez még játszik, de giga körül már nem annyira.Üdv.:
DH
-
scarabaeus
őstag
válasz
Sirandrish
üzenetére
A checkpoint miatt megéri párszáz forintos játékként tekinteni rá, nem ingyenesként, amihez plusz jár pénzért. Reggel is elvoltam azzal, hogy két, már régebben teljesített egymás utáni pályán új trükkökkel jobb eredményt érjek el, több időt vigyek át a következő pályákra (és a program által automatikusan mentett visszajátszások jobban nézzenek ki
). -
Sirandrish
legenda
Tényleg remek ötlet..lehet egyszer befizetek rá
-
Élvezhető game!

-
Fkris
őstag
Ha nem 700 ft lenne a checkpoint, hanem ennek a fele meg meg is vennem, de igy keresek egy modot, hogy megkeruljem.Kar erte, ha lenne CP sokkal, SOKKAL jobb lenne.
-
Tigerclaw
nagyúr
Szerintem briliáns ötlet, de sajnos pont az hülye irányítás az, ami miatt legtöbbször hibázik az ember és később pont emiatt lesz a játékból idegbaj, szórakozás helyett.
-
scarabaeus
őstag
Új ötlet, nem a ma divatos módszer, hogy régi séma x-edik feldolgozása.
Hozzá tartozik, hogy a kocsiban ülő sofőrnek csak kormányzásra van lehetősége, a gázt a program nyomja, keményen, fék nincs (a bokrokat leszámítva).
Hangulatos, ahogy az "autórádió" sokolhangjáról átvált a normál hangzású zenére játékban illetve visszajátszásokban, a harmadik (2. sorszámú) pálya zenéje külön tetszett azzal a pályával.
-
Nekem is nagyon tetszett, hihetetlen jó és ötletes játék.
Új hozzászólás Aktív témák
- EIZO FlexScan EV2495 Made in Japan! 1920x1200 IPS USB-c állítható magasság, PIVOT 2024-04 gyártás!
- 10 DB Lenovo ThinkPad Laptop X13 G2 G3, T14 G3 G5, T14s G4 G6, P15 G1 G2
- RAM memória Crucial Pro OC Gaming 16GB DDR5 6400MHz CL32 Black - bontatlan, új
- Dell Latitude 7420, 14" FHD IPS kijelző, i7-1185G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év ga
- Corsair 64GB KIT DDR4 3200 MT/s CL16 Vengeance LPX - bonatlan, új
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 (5TW13AA) (DisplayLink)
- 5G Lenovo ThinkPad P14s Gen 3 Intel Core i7-1280P Nvidia T550 32GB 1000GB 1 év teljeskörű garancia
- LG 27UL500P-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- Samsung Galaxy S24 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX B460 i7 10700 16GB DDR4 1TB SSD RTX 5060 8GB NZXT S340 fehér CM 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
).