Hirdetés
- Mostantól több képkockát generálhat az új Arc meghajtó
- Önmagában is értékesíthetőnek tartja a Vera CPU-t az NVIDIA
- A sufni mélyén született a Galax Titan RTX Hall of Fame VGA
- Rég elfeledett képaránnyal nyúzhatjuk a múlt nagyjait az AYANEO kézikonzoljával
- Ráncfelvarrás után marad nagyjából ugyanaz a Minsforum OCuLinkes mini PC-je
Új hozzászólás Aktív témák
-
Den Hadnagy
senior tag
Egy kis ötlet: Az ilyen, és ehhez hasonló ismertetőkben nem lenne haszontalan az összefoglalóban feltüntetni egy hozzávetőleges letöltési méretet. Ok, wifin nem számít, de pl. nekem ez fontos lenne külföldi mobilnetet használva.
Vagy érdemes-e nekiállni egy félmegás kávéházi free wifin... pl. 100 mega körül ez még játszik, de giga körül már nem annyira.Üdv.:
DH
-
scarabaeus
őstag
válasz
Sirandrish
üzenetére
A checkpoint miatt megéri párszáz forintos játékként tekinteni rá, nem ingyenesként, amihez plusz jár pénzért. Reggel is elvoltam azzal, hogy két, már régebben teljesített egymás utáni pályán új trükkökkel jobb eredményt érjek el, több időt vigyek át a következő pályákra (és a program által automatikusan mentett visszajátszások jobban nézzenek ki
). -
Sirandrish
legenda
Tényleg remek ötlet..lehet egyszer befizetek rá
-
Élvezhető game!

-
Fkris
őstag
Ha nem 700 ft lenne a checkpoint, hanem ennek a fele meg meg is vennem, de igy keresek egy modot, hogy megkeruljem.Kar erte, ha lenne CP sokkal, SOKKAL jobb lenne.
-
Tigerclaw
nagyúr
Szerintem briliáns ötlet, de sajnos pont az hülye irányítás az, ami miatt legtöbbször hibázik az ember és később pont emiatt lesz a játékból idegbaj, szórakozás helyett.
-
scarabaeus
őstag
Új ötlet, nem a ma divatos módszer, hogy régi séma x-edik feldolgozása.
Hozzá tartozik, hogy a kocsiban ülő sofőrnek csak kormányzásra van lehetősége, a gázt a program nyomja, keményen, fék nincs (a bokrokat leszámítva).
Hangulatos, ahogy az "autórádió" sokolhangjáról átvált a normál hangzású zenére játékban illetve visszajátszásokban, a harmadik (2. sorszámú) pálya zenéje külön tetszett azzal a pályával.
-
Nekem is nagyon tetszett, hihetetlen jó és ötletes játék.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Garanciális FiiO SR11 Roon és Airplay bridge / hálózati lejátszó / streamer
- Szinte ÚJ HP HyperX Cloud Flight Bolti ár:45k INGYEN FOXPOST
- HyperX Cloud Stinger Core Bolti ár:30k INGYEN FOXPOST
- ÚJ HyperX Cloud Stinger Core Bolti ár:30k INGYEN FOXPOST
- Eladó egy komplett erőbázis ami bármilyen csatára felveszi a harcot a megfelelő kártya mellett.
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3576
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 (5TW10AA) - 3x4K felbontás
- HIBÁTLAN iPhone 11 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4258
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
- Apple iPhone 14 Pro 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
).