Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
X Factor
üzenetére
Nekem a Divinity az atmoszférája miatt tetszik, ami alatt a grafika+hangulat+zenék egyvelegét értem, azok összhatását. Nálam ez nagyon meghatározó, hogy szimpatikus-e egy játék, egyáltalán akarok-e vele foglalkozni. A Divinity ez alapján 10/10 nálam. Anno megvettem a DA : Origins-t is, de 5-6 órányi játék után egyszerűen nem ültetett le, nekem túl szürke, műanyag volt az egész, pedig biztos jó a játék.
A Wasteland2 meg abszolút "fapados"nak tűnik, nem szimpi.
Jelen pillanatban a Middle Earth - SoM c. alkotás fogott meg videók alapján, ma este kipróbálom. Abszolút nem szeretem a Gyűrűk ura univerzumot, de amiket olvastam, az baromi szimpatikus. Ráadásul egy nagyon nagy nevű fejlesztőgárda készítette. Vannak benne RPG elemek is, és nyitott világú. Szóval egy próbát megér.
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- EAFC 26
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Gitáros topic
- Érdemes elővenni a Diablo II-t: érdekes újdonságot kap a játék
- További aktív témák...
- ELADÓ: 8GB SKHynix 2400MHz DDR4 SODIMM (laptop) memória (+gari/számlás)
- GAINWARD PYTHON III RTX 5070 12GB GDDR7! 3 VENTIS! GARANCIA/SZÁMLA (a Te nevedre kiállítva)!
- 15.gen! Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA (Te nevedre kiállítva)!
- MSI GF63 Thin 9SCX
- R2-d2 c3po STAR WARS (80cm x 100 cm) olajefstmény
- Gombászkönyvek egyben
- Apple MacBook Pro 13 (2020) M1 8GB/256GB használt, megkímélt 90% akku (399 ciklus)
- KERESEK: Poly Voyager 4320 M UC USB-C 218478-02M Part number: 77Z30AA
- LG NanoCell 43NANO763QA csere is érdekel (dobozával minden tarozéka meg van)
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S2 TG CM 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest