Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Tényleg ilyen idiótán lesz megoldva az inventory és a fegyverváltás?
-
Findzs
addikt
komoly nagyon
de hogy minden tiszta narancssárga -
Mans20
addikt
Öröm,és ezután jöhetne a deus ex 1 remake pár új pályával,meg mellékszállal
így akiknek kimaradt a régi verzió,megtudná miből maradt ki.
-
proci985
MODERÁTOR
szerintem nem kell erőltetni a pacifista megközelítést, elég, ha több módon is meg lehet oldani a problémákat. első részben anno egyik végigjátszás folyamán pl kiirtottam a teljes őrséget a Versalifeban... és az konkrétan sokkal nehezebb feladat volt, mint simán és egyszerűen kilopni a cuccokat aztán menni tovább (realisticon csináltam).
második résszel teljesen egyetértek.
-
Fortissimus
őstag
oh yeaaah!
epic -
Wolverine
félisten
válasz
mrhitoshi #21 üzenetére
Nem figyelsz. Az utóbbi hetekben akadt jópár hír róla.
-
mrhitoshi
veterán
LoL erről a játékról, hogy hogy még nem hallottam ? nagyon jól néz..
-
Morden24
nagyúr
Már csak abban reménykedem, hogy lesz valami body count dolog is, tehát oké, látványos hent meg minden, és a lopódzás lehetősége egyételmű a halk fegyverek és az álcázás megléte miatt, de igazán fűszerezhetnék azzal, ha adott esetben nem szabad ölni stb.
Remélem ez igazán bonyolult, nagoyn hosszú és az első részhez méltó történetvezetéssel kivitelezett játék lesz.
-
Recon666
Közösségépítő
Jó game lesz.
-
bAtt001
addikt
látszik nem vagyok deus ex fan, még azt hittem tps lesz
de így még jobb. sci-fi cucc bármikor jöhet
-
proci985
MODERÁTOR
van megint invertory, van skill, van hacking (visszatértünk a SystenShock2 időkbe?), vannak augok, van szép grafika, van experimental ioncannon a DX: Shifterből, van akció... márcsak játékidő és replay faktor legyen, és veszem meg az első nap.
addigis végigtolom a TNM modot a DXhez.
-
keIdor
titán
Azt a leborult... ennyi kellett nekem! Elő is rendelem.
-
Invadrr_Zim
tag
ÁÁÁÁÁáááÁÁáÁÁÁÁáááááÁÁÁÁ!!!
komolyan mondom, kimegyek a hátsókertbe, és elásom magam a hóba, hogy hibernáljam magam, amíg ki nem jön...
-
nofi
addikt
jujháteznagyonottvan - nyálfeltörlés
Remélem az Assassins Creed is hasonló lesz mire Desmonddal elérünk a jelenbe
-
h-yle
addikt
Vazzeg ez nagyon jóna tűnik. Végre!
-
wikings2
őstag
Bejövős nagyon is
Egyedül az nem tetszik hogy megáll a játék miközben fegyvert váltunk (ahogy láttam a vidiben megáll), így picit elvesz a játékmenet pörgősségéből ez a dolog. Amúgy pofás kis játék, megér egy misét -
-
Ateszzero
őstag
Egyik legjobban várt játékom.
Ütős lesz. Remélem nem 20 óra játékidő lesz. -
Kanczy
veterán
Ez igencsak jól néz ki... van itt mindenféle finom képesség, rendes sztori (jó, ez jellemző azért a Square Enixre), rendes grafika, fizika, mit várhat még az ember? Ha a játékélmény rendben lesz (és úgy tűnik ez okés), és nem szúrják el az irányítást, nem lehet probléma. Várom
-
Rebell
senior tag
Így elnézve a Gameplayt, eléggé hasonlít a ME-re sztem.
Bár a felvételből eléggé döcögösnek tünik a Game.
Meglátjuk -
DeFranco
nagyúr
Hinnye, ez tényleg jónak tűnik. Ha a sztorit is jól eltalálják, akkor meglesz a másik kedvencem a Mass Effect mellett a kategóriában.
-
Morden24
nagyúr
Nos, eddig ez nekem nagyon tetszik, és szerencsére van TP-osztás is, tehát lesz karakterfejlesztés!
Instant get, már alig várom
-
Xaels
félisten
Mekkora gém lesz ez, azt a leborult szivarvégit
Új hozzászólás Aktív témák
ph Érkezett egy új videó a Deus Ex: Human Revolution-ből, melyben ingame jeleneteket láthatunk.
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest