Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
oriic
HÁZIGAZDA
Little Light-os beszólás csak nekem tetszett?
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Raysen623 #30 üzenetére
Hja itt kicsit érdekes az emberek felfogása. Ez a játék jó. Nagyon jó a hibái ellenére is.
Valamelyik nhárman voltunk haverok. Én Budapestről, haver Nyíregyházáról, (Prof) meg egy ismerős lány Amerikából. (Kidus)
Kivoltunk már mindannyian de beletoltunk 4-6 órát a játékba egyhuzamban. Addig nem voltunk hajlandóak felkelni amíg heti küldetést nem csináljuk meg.... Minden bajunk volt már, alig éreztük kezünket, de muszáj volt. Egyszerűen húzott magával. Pedig mennyit anyáztunk...
Látható, hogy igenis magával ragad a játék. Egyszerűen túl sok mindent ígértek a fejlesztők. Amiket én elhiszek nekik, de max 3-4 DLC múlva kapja meg azt az állapotot amit eredetileg terveztek neki.
.LnB
Ugyanmár, ismersz már. Engem nem zavar.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
pulyka jocó #26 üzenetére
-
oriic
HÁZIGAZDA
Valahol igen, valahol nem. "Házörzőéknél" inkább a grafikai oldalon, meg játékmenetnél voltak gondok a korábban bemutatottakhoz képest. Itt inkább a tartalom hiánya, meg a sablonos történet a legnagyobb gond szerintem. Nálam kicsit csalódás a játék, ettől függetlenül imádom, mert magába ránt, ha tehetem naponta több órát is elszenvedek vele. (Kidus és Prof tudna erről mesélni.
)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Megérkezett az idei év egyik legjobban várt játéka. A kérdés, hogy sikerült felnőni a várakozásokhoz, vagy a Destiny nem az az űrkaland, amire mindenki számított?
- PlayStation VR2
- Nintendo Switch OLED Scarlet & Violet Edition Megkímélt / Használt 11 Játékkal Kiegekkel Garis
- PS5(DS5) Hall effect és Xbox Series TMR analóg analóg csere
- Tégy ajánlatot: VESZEK Azonnal Playstation 5 - PS5 (ps4 , Switch, Xbox is), Kontrollert, játékot
- Nintendo Switch Lite 128GB Dual Boot (Eredeti SW vagy CFW) 20.0.1 + Atmosphere, 3 hónap garanciával!
- Samsung Galaxy S24 128GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung S23 128GB Fekete /+AJÁNDÉK ÜVEGFÓLIÁVAL/normál állapotban / 12 hónap jótállással
- Samsung Galaxy A14 5G 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest