Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- Komolyan ráállt a csúcs-GeForce-ok átalakítására Kína
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- Hobby elektronika
- Fujifilm X
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen széket vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bab1987
tag
Onlineba hogy állnak az urak?
Nagy pozitívum h óránként indulnak kupák, ez tőlem egy nagy pirospont. Myclub egyáltalán nem csigáz fel.
Online Diviziót szoktam inkább tolni, jelenleg 10 osztályban tolom. Ma összefutottam az Online Divizió ranglista 23.-jával. Köpni-nyelni nem tudtam, de mákkal kihoztam egy döncit. -
Breki
veterán
válasz
zsori_peter #13 üzenetére
Ez a duma olyan hülyeség
Egyáltalán nem lenne jó.
A licenszeket pedig pillanatok alatt megcsinálják, ha valaki ilyen miatt ráun.
Én mindig egy vagy két csapattal játszom és egyáltalán nem hiányzik pl az Ultimate team meg hogy játékosokkal kereskedjek.
-
zsori_peter
tag
Ha a PES és a FIFA összeállna valóban hatalmas játék kerekedne belőle!
FIFA előnyben a lehetőségekkel és a Liszenszekkel de viszont valahogy a PES játszását jobban élvezem...de azonkívül a csapatok hiánya és a lehetőségek miatt hamar rálehet unni.. -
S1M0N
senior tag
Van valakinek ötlete arra, hogy miért omlik össze a játék (Appcrash), amikor elkezdenék egy online meccset vagy csak valami olyat nézek, ami az onlinehoz kapcsolódik?
A játék természetesen eredeti...
-
Breki
veterán
Jók ezek a távoli surranós csavarodós? lepattanós megcsúszós lövések
-
VinoRosso
veterán
Szerintem jó lett, sokkal jobb mint a 2014 az számomra kuka volt. Igaz még mindig nem az igazi, még mindig sok esetben lassúak a játékosok, nem lehet hirtelen mozdulatokat csinálni, az gép persze odaér. De azért nem bődületesen lassúak mint a 2014-ben. Nekem kicsit olyan fifa felé húz, az utolsó igazán PES-re jellemző játékmenetet a 2013 adta. Abban lehetett gyors támadásokat vezetni egyből passzolni, lőni gyorsan, és mégha ez unreal is nekem sokkal jobban tetszik, elvégre ez egy számítógépes játék, nem pedig a valóság. Avval, hogy elmennek egy ilyen szimulátoros irányba csak rontanak a játék részen, ráadásul ez bizonyos helyzetekben ugyanúgy unreal, mert pl mikor csinálni akar az ember egy lepattanóból egy hirtelen de erős lövést meg kell várnia míg felmegy a csík alul+ amíg a játékos lendíti a lábát (ugyanolyan lassan mintha egy normál rúgást végezne) na ez a valóságban 2x-3x ilyen gyors
-
GeryFlash
veterán
Mivel a fifában nagyot csalódtam idén is, a tavalyi pes a patchek után januárra nagyon jó lett ezért nagyon vártam a mostanit... De hát ez vicc
Nincs német bajnokság, nem kamu német bajnokság, semmilyen ez mi a franc??? Van Bayern, Schalke Leverkusen az Other Europian League, ez most komoly??? Még arra is lusták voltak hogy kamunevekkel megcsinálják mint az angol ligát, ez szánalmasEzt a twitter huszár Adam Bhattit aki as fő mufti most meg jól pofán törölném, hogy az Istenbe nyerte meg ez a játék 2014 legjobb sportjátéka díját, hát a maga nemében a 2k15 porig alázza ezt a szutykot
Van 14 stadion, ebből 2 Konami, másik 12ben meg benne van külön stadionként a Gisuppa Meazza és a San Siro, sírjak vagy nevessekErről nem az EA tehet, ez szimplán okádék lustaság, nem érdekel hogy lesz rá patch, ez egy fillért nem ér, ahhoz bezzeg volt eszük/pénzük hogy a legkommerzebb Avici-Calvin Harris számokat berakják
Arsenal szurkoló vagyok, le tudtam nyelni hogy North London a neve még mindig a csapatnak, de az hogy nem tudok lenyomni egy Dortmund meccset na ne ez rossz vicc...
A játékmenet meg kb olyan mint a 2014 patchelve, a közönségben 3 szurkolói modell van, a bírók röhejesen néznek ki, az egész grafika le van sz*rva csak az új konzolon néznek ki jól, miközben a Pc-sek tartják el a Konamit... -
Benito94
tag
Szerintem a Fifa sokkal jobb lett, nekem legalábbis jobban tetszik.
-
S1M0N
senior tag
Nekem sokkal jobban tetszik, mint a FIFA, és még a PES2014-hez képest is érezhető a fejlődés (kivéve grafikában).
Mind a két játék demóját kipróbáltam, de egyértelműen a PES nyert nálam. A játékosok mozgása sokkal jobb a tavalyihoz képest, de ami a leginkább szembetűnő, hogy a meccsek sokkal valósághűbbek lettek.
Az ellenfél szépen letámad, próbál megzavarni, ahogy a valóságban is, az előző PES-ekben ez nem volt jellemző, pedig a 2014-ben is Regular nehézségi szinten játszok, ahogy a 2015 demójában is. A közönség is jobb lett, sokkal jobban reagálják le az eseményeket, talán a bíró is fejlődött, de roppant idegesítő, hogy továbbra is már a legkisebb szabálytalanságokért is egyből villan a sárga az esetek többségében...
A látvány PC-n sajnos nem igazán fejlődött, de ettől függetlenül szerintem nagyon jól sikerült, a menü is letisztult, egyszerű, könnyen kezelhető.
Hamarosan meg is fogom venni dobozos formában, hosszú idő után ez a legjobb PES, remélem jövőre még tovább csiszolnak rajta, mert a Konami úgy néz ki, hogy kezd visszatalálni a helyes útra.
-
szami777
addikt
válasz
vegitossj7 #5 üzenetére
én is megvettem az új fifát, hasonló cipőben járunk.
Az online részt hagytam is emiatt. -
vegitossj7
addikt
Profin megcsinált, ám mégis inkább játszom a mikro órájával, mint azzal.
Csak hogy tisztában legyünk:
Én csakis az online miatt vettem meg a fifát, de van egy pár hibája.Szerverhibák, P2W ,hosszútávon idegesítő játékmenet, kiszámíthatatlan glitchek amiket nem fognak javítani.
Elsőre ennyi -
szami777
addikt
válasz
vegitossj7 #2 üzenetére
Én pont fordítva látom, a fifa 15 egy profin megcsinált focis játék, végtelen lehetőséggel és opcióval.
Viszont a pes15-ben valahogy több élet van, ha ajátékosokra ránézek egy átvezetőben, életszerűbbek mint a fifában.
Távolról a grafika nem lett szép, sőt...
Viszont pár El Classicot lenyomva nagyobb élményvolt valamiért. -
vitaro
senior tag
"A japánok programjával azonban sajnos többször is liszenszelési adódtak, ..."
Azt hiszem innen kimaradt egy szó. -
vegitossj7
addikt
Hiába, egyszerűen hiányzik belőle az élet szerintem. (PC)
Ha ezt kereszteznék a Fifa-val, top focis játék lenne belőle, de így sajnos kevés...
Lehet a hangulatával van baj, de nekem nem jött be.
Nem azt mondom, hogy a Fifa 15 jobb, de közelében sincs a PES 2011 színvonalához... -
szami777
addikt
Mindenképp megér egy próbát, a tavalyi részhez képest sokat fejlődött.
Új hozzászólás Aktív témák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen videókártyát?
- OpenWRT topic
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Komolyan ráállt a csúcs-GeForce-ok átalakítására Kína
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- EAFC 25
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- További aktív témák...
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gen. garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Surface Laptop 7 Business edition - Intel Core ultra 5 236V energiahatékonyabb az intelnél! -olvass
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest