- Bemutatkozott az ASUS ROG Crosshair X870E Apex alaplap
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- 3D nyomtatás
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Vezetékes FEJhallgatók
- TCL LCD és LED TV-k
- Bronzos ATX 3.1 tápok a be quiet! névjegyével
- OLED monitor topic
- Mini PC
Új hozzászólás Aktív témák
-
eszakas
őstag
válasz
dangerzone #1348 üzenetére
Miért tetted az egeret a monitorba?
Szerintem ez természetes. A hőtágulással van összefüggésben..... -
eszakas
őstag
Sziasztok!
Én 3 napja váltottam egy ilyen monitorra Samsung2243NW-ről. Mivel nem összehasonlítást akarok írni a monitorokról azt mondom nem tudom megérte-e. Ha nem LCD-ről váltottam volna akkor azt mondom nagyon-nagyon jó monitor. Nekem elég hidegnek tűnnek a színek rajta és a fekete sem olyan fekete mint az elődjén. Ennek ellenére érdekes módon több szín különül el rajta mint a samsungon. A kép nagyon tiszta élés és jól kivehető minden rajta, film és játékok alatt is. BF3 és MW3 amit próbáltam és tű éles képet kaptam mindkét játékban /meg merem kockáztatni, hogy az ölések száma is nőtt BF3 alatt/. Filmek alatt a full HD-ban olyan érzés mintha részese lennék a jelenetnek. Ami miatt nem bántam meg hogy cseréltem azok a képek. A nyaralásokon készült képek hasonlítanak színvilágban ahhoz amiket ott láttam. /ami nem az a fényképezőgép hibája/. A kalibrálás nem tudom mit hozott a konyhára mert rögtön azzal használtam, anélkül nem is teszteltem. A megfelelő szín és élesség eltalálása elég sokáig eltartott, de hát ugye mindenki másképp látja a dolgokat. A bolttal ahonnan rendeltem, nagyon meg vagyok elégedve minden úgy történt ahogy megbeszéltük.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Az UltraSharp U2311H kijelző utódja minimális változtatáson esett át.
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Call of Duty: Warzone
- Bemutatkozott az ASUS ROG Crosshair X870E Apex alaplap
- Laptop csatorna inditasa 2023 vegen YouTube-on?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Óvodások homokozója
- 3D nyomtatás
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 15" 2019 i9 9980HK 32GB 500GB Radeon Pro 560X hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H310CM i3 8100 8GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Bitfenix Neos 500W
- AKCIÓ! ASUS Pro WS X570-ACE X570 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest