Hirdetés
- A kezdet vége: viszlát, Model S!
- A Windowst és a macOS-t is váltaná a Google Aluminium OS
- Az X3D-s Ryzenekkel való bűvészkedés a Colorful alaplapjának fő profilja
- Ha sokat küzdünk a porral, a GEEEK megfizethető "házát" nem nekünk találták ki
- Nagyzási hóbortja van az ASUS legfrissebb, QD-OLED paneles monitorának
Új hozzászólás Aktív témák
-
WayneGace
őstag
Azért reménykedem, hogy az EA-nél is van legalább egy vezető poziciót betöltő ember, aki tudja, hogy megfelelő terméktámogatás révén, ha nem is rögtön később több pénzt zsebelhetnek meg. Így ezt a dlc-t is kiadják és nem hozzák hátrányos helyzetbe azokat, akik pc-re megvették.
-
BalaNce87
addikt
Gondolom azért nem jön pc-re, mert ha már konzolra sokkal drágább egy játék akkor ők kapjanak dlc-t vagy nemtudom.

-
WayneGace
őstag
Még dátum sincs, még ár sincs. Lényegében csak annyi infó van, hogy lesz. Valószinüleg némi késéssel ezt is kiadják majd PC-re is.
Azért az sem ártana, ha elegen megvennék a pc-s verziót.
-
sti10p
senior tag
Ezt egy PC-s szemszögéből elég etikátlan húzásnak tartom a készítők és főleg a kiadó részéről... Így megszivatni a népet, pfúj...

-
[CsuCsu]
őstag
Minek adnak ki játékot ha nem támogatják a platformomat? Így vegyek én játékot... azt hiszem ennyi pénzzel több marad, pedig épp terveztem megvenni. De hát EA, nem tudom mire is számítottam. Ha a Bioware játékoknál is elkezdik ezt, hogy csak konzolt támogatnak, végleg elfelejthetnek mint vásárlót.
-
Jofi81
őstag
Már meg sem lep, hogy PC-re ez sem jelenik meg...
Csak tudnám,miért fájna nekik...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- !!ELADO!! New Nintendo 3DS XL Monster Hunter Generations Edition
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Disc Edition ( Lemezes Slim PS5 Konzol.)
- PS 5 játékok Konzolboltból garival. Beszámítás, csere van
- Xbox 360 játékok 1000Ft-tól
- Beszámítás! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 Pro NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 Flip i5-1334U 8GB 512GB 14" FHD+ áthajtós-érintős Gar.: 1 év
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs

Csak tudnám,miért fájna nekik...