Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Huvi00
tag
válasz
Lord Gabor
üzenetére
Hali
Írtam privátot
-
Lord Gabor
csendes tag
Nekem is ugyanez volt a gondom, de tegnap rájöttem megoldásra: amerikai proxyt kell beállítani rendszeren, és akkor máris engedi aktiválni (elméletileg Internet Explorer beállításainál kell megcsinálni ezt), a következő címet használtam: 207.62.217.252 port szám: 3128 (ha nem akar menni a proxy, keresni kell másikat, google). Ha kellene további segítség megpróbálhatok privátban is segíteni (illetve ajánlom Google használatát is ^^ )
Remélem ezzel a kommenttel nem csinálok semmi "szabálysértőt", de ez elvben csak az eredetivel megy úgyis (crack nincs is a játékhoz még tudtommal). -
Huvi00
tag
Hello
ELse hiszem hogy megjött a DS2 limitált kiadásom de probléma hogy nem indul be
Már pedig csak 1 gond van ami hatalmas azza ez az időzónás marhaság :S nem tudom elindítani Jan 28 á ig -_-' Valaki nem tud valami nincs kedvem várni még napokat amikor itt figyel ráma doboz ^^ -
ben11
őstag
Zene lesz?

-
Blood Mage
senior tag
wow! ez nagyon LOL!
nem is tudtam, h ilyen is van. És mi van a PC-vel?? :S az egyáltalán meg fog jelenni?? -
sheriff.crib
tag
Megyünk!

-
Tituka
senior tag
jó buli

-
kexksz
addikt
Ilyenkor sajnálom, hogy vidéki vagyok.

-
Xaels
félisten
Honlapja nincs a helynek véletlen?
-
Djuree
félisten
lenne pár 5letem hogy lehetne befosatóssá tenni. szó szerint
persze nem borra-sört gondoltam 
sajna pösttől olyan messze vagyok mint makó jeruszálemtől

Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch játékok: Mario Wonder, Rabbids/Zelda TOTK/Hogwarts/Garfield/Tetris/Burnout Paradise
- Raspberry Pi 5 + Recalbox retro játékkonzol
- Thrustmaster TX Racing Wheel Leather Edition Xbox PC force feedback 3,9Nm garancia
- Asus ROG Ally X - Garancia: 2028.05.26
- 2026.11.13-ig Garanciális! Xbox Series S 1 TB + kontroller
- Beszámítás! Acer Predator Helios Neo 16 notebook-i9 14900HX 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 8GB W11
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 8700K / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ HP ProBook 445 G11 - 14" WUXGA - Ryzen 5 7535U - 16GB - 256GB - MAGYAR - 2+ év garancia
- Samsung Tablet S9 FE, 128GB, 5G, SM-X516BLGA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest