Hirdetés
- Gaming notebook topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Apple asztali gépek
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- LG LCD és LED TV-k
- Jöjjön ami KIMARADT... 😅 — 2025 REEL
- Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
- = Zk = -
félisten
válasz
Motion_Blur
üzenetére
ne nevess...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
kolegám most vett a gépébe DDR-400-as ramokat, mert az előző Corsairok elszálltak...
csak lestem, mikor mesélte, hogy feltankol 3GB-ból
-
Motion_Blur
félisten
1GB RAM

-
drachos
tag
Valóban megtévesztő, én sem értek vele egyet. De ez van, a kiadó el akarja adni a játékát. Egyébként volt már példa arra is, hogy futott egy játék a minimál konfig alatt, és olyanra is, hogy a minimál fölött el sem indult.
De aki azért kicsit ért a gépekhez, és a játékot sem veti meg, sejtheti, mire számítson. Aki meg nem ért a géphez, az megveszi az éppen reklámozott "fut a krájzisz is ultra hájon" hardvert, akinek meg van esze, csak nem az informatikához, az egy informatikus ismerőst bíz meg a számítógépe összerakásával, megfizethető áron (én még PC-re nem adtam 120ezernél többet). Hát kb ennyi
És nincs gond a gépigénnyel 
-
harry
veterán
Csak így gyakorlatilag semmi értelme nincs az ilyen 'ajánlásnak', vagy meghatározásnak. Ennyi erővel én is játszottam Crysis-szal. Más kérdés, hogy 800-600ban, low volt minden, gyarkan beszaggatott - és így nem is mondanám, hogy azzal játszottam, hisz a játékhoz hozzá tartoznak az effektek, a szépen kidolgozott modellek, játszható sebesség, és hasonlók. Tehát, a játék minimális gépigénye ennél magasabb. Az valójában senkit sem érdekel, hogy így is elindul.
-
konas
senior tag
Ez igen Intel 2.4 AMD2.0 ghz..
-
doddy
tag
Mit panaszkodtok?

Időtlen Idők óta a minimum azt jelenti, hogy elindul rajta, eljutsz a menüig.

-
sz.mich
tag
válasz
- = Zk = -
üzenetére
És mi az amin jól is néz ki?
(nem szoktam vacakolni a minimum vagy az ajánlottal, ha játszunk, játszunk normálisan) -
- = Zk = -
félisten
a minimum jó..de mi az ajánlott?

-
havast
aktív tag
eloszor is meg sem jelent,ugyhohy errol sztem kar beszelni,kar fikazni oket
masodszor ,igen szamomra a min gepigeny mindig is azt jelentette,h elindul vele a game,az ajanlott pedig a kozepes beallitasokhoz szukseges...mindig igy allok neki,es soha nem is csalodom ebben a felfogasban.... -
misx
senior tag
Ez emlékeztet a tíz évvel ezelőtti időkre, mikor: P300, 32MB RAM, D3D (tul.képpen akármilyen 3D kártya)
Erre fel volt játék, ami még egy 600 Mhz-es CPU-val, 3x ennyi rammal és egy GF2 MX-el is baszott rendesen futni.
Pl. NOLF
Amúgy akinek 3850-es karija van, nem egymagos 2 gigahertzes procival rendelkezik.
Lehet kétmagosra gondoltak?![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Bírom ezeket a min. gépigényeket.
Csak azt felejtik el, hogy min. grafikán 640x480-as felbontáson. -
aram01
nagyúr
válasz
PowerBuldog
üzenetére
tudnak a srácok valamit
-
PowerBuldog
veterán
Ha UE3 akkor még szép, hogy nem nagy a gépigénye.

Új hozzászólás Aktív témák
- MikroTik RB962UiGS-5HacT2HnT- hAP ac RouterBoard
- PS Vita 2000 japán dobozos újszerű állapot, új aksi, 16 GB Sony, 256 GB SD kártya
- SZÉP ÉS OLCSÓ! 100% akku és csak 6 hónapos, iPhone 16e 128GB AZONNAL! - Space Black! 159.990Ft
- Jura Ena 8 kávégép
- Dell Precision 5520 15,6" FHD, Xeon E3-1505M v5, 16GB RAM, Quadro 4GB VGA, SSD, jó akku, számla, gar
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3285
- Apple iPhone 13Pro 256GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3972
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE B650M R7 8700F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6800 16GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

És nincs gond a gépigénnyel