- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Házimozi haladó szinten
- OLED monitor topik
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Šolaire
veterán
Nagyon várom reméltem hogy bejelentik az e3-on igy is lett😊
-
Most néztem meg a képeket. Engem megvettek kilóra! Nem is a grafikával mert azt nem is figyelem, hanem azok a helyszínek... Nagyon hangulatosak!
Na csak had jöjjön jó sokára mert különben bajba leszek! -
oriic
HÁZIGAZDA
Bejelentve!
-
nemlehet
őstag
Amit tényleg sajnálok, hogy a Demon Soulst nem fogják soha kiadni PC-re. Pedig annak olyan hangulata van, hogy ihaj és 1-2 boss tényleg párját ritkító borzongást váltott ki belőlem amikor először játszottam.
Mindenesetre nagyon várós a DS3 legyen akár a DS1 örököse vagy a DS2-é, nekem mind a kettő tetszett, mert másban volt jó.
-
Šolaire
veterán
Igen volt is felháborodás jogosan. A remaster kiadás már viszonylag szép de még az sincs köszönőviszonyban az e3-as videókkal. Meg azt is ígérték hogy nem lesz dlc mert egész játékot adnak ki. Én meg vettem az alapjátékot plusz a dlc-ket. Összeraktam a pc-t. Erre kiadják a remaster scholart😊 kicsit sem voltam,ideges de megvettem mert többek közt ezért épült a gép. Az DS 1 pc-s portjához képest sokkal jobb maxon tartja az 56-58fps-t. Remélem a harmadik rész még csiszoltabb lesz😊 és ne legyen könnyítés mint a második részben.
-
gabber01
addikt
És a PC hol marad??????
-
szarvasbogár
aktív tag
Életem első ps4 szerkentyűje ma került megvásárlásra: egy szép új bloodborne kiadás
délután óta csak vizelni szaladtam ki de azt is úgy mintha kergetnének.....
sokkal inkább emlékeztet a demons souls -ra mint a dark-ra aminek nagyon örülök mert nálam a demons a favorit
ds3 is kötelező vétel lesz!!
-
Nyugodjanak már le egy kocsit! Kiadnak egy játékon amibe nem csak 20óra játékot lehet rakni. Nem is tudok mással játszani ere már ott vár a bloodburn amihez még hozzá se jutottam de már jön a DS3.
Időt nem akarnak adni hozzá? Mert ezt így nem győzöm. S akkor az egyéb játékokról szó sincs.. -
haddent
addikt
Na, hajrá, legyen olyan, mint a Bloodborne és minden király lesz
Új hozzászólás Aktív témák
- Playstation 4 PRO 1TB (CUH-7116B) Glacier White+2db Dualshock4 kontroller+1db játék
- Nintendo Switch Lite 128GB Dual Boot (Eredeti SW vagy CFW) 20.0.1 + Atmosphere, 3 hónap garanciával!
- Nintendo Switch okositott / CFW / 256GB sd kártya 25játék telepítve
- Eladó Xbox series X 1 tb 3 kontrollerrel
- Eladó Új-Bontatlan Steam Deck OLED 512Gb / 1Tb
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- OLCSÓBB!!! Lenovo Thinkpad T480S üzleti i5-8350u 8th gen. 8-24Gb RAM 256GB-1TB SSD, több db, gar.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest