- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Hobby elektronika
- Intel Core i7-5xxx "Haswell-E/EP" és i7-6xxx "Broadwell-E/EP" (LGA2011-v3)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Jön a HDMI 2.2-es specifikáció
- Milyen videókártyát?
- ASUS blog: NVIDIA Reflexet a jó reflexekhez
- Apple asztali gépek
- Melyik tápegységet vegyem?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
shadeofme
tag
En egy nyaron atlag 4 kilobol gyartottam kozel minden nap 2 honapon keresztul, ami kozel 3x-ra dagad meg kifozes utan. Lehet szamolni az kb mennyi. Hiaba, szerettek a magyaros kajakat a vendegek.
Ja, es ha teszel bele buzadarat, sokkal kisebb az eselye, h osszeragad egy tombbe, miutan kifozted.Ha privit irsz, tedd hozzá, h mi érdekel, mert több cuccot is hirdetek.
-
shadeofme
tag
En egy nyaron atlag 4 kilobol gyartottam kozel minden nap 2 honapon keresztul, ami kozel 3x-ra dagad meg kifozes utan. Lehet szamolni az kb mennyi. Hiaba, szerettek a magyaros kajakat a vendegek.
Ja, es ha teszel bele buzadarat, sokkal kisebb az eselye, h osszeragad egy tombbe, miutan kifozted.Ha privit irsz, tedd hozzá, h mi érdekel, mert több cuccot is hirdetek.
-
Armahun
addikt
Első osztályú köret a rántott húshoz
Ha szerinted egy tárgy lehet Ő, akkor te is az vagy. Jó étvágyat evés előtt illik kívánni. A már evő embert ezzel étkezésében megszakítani igen nagy illetlenség.
-
Armahun
addikt
A tojásos nokedli az nem kaja, a nokedlis tojás az igen.
Ha szerinted egy tárgy lehet Ő, akkor te is az vagy. Jó étvágyat evés előtt illik kívánni. A már evő embert ezzel étkezésében megszakítani igen nagy illetlenség.
-
danih
veterán
Akinek volt ázsiai nője, az tudhatja, hogy a konyhában BÁRMIT el lehet rontani
[ Szerkesztve ]
-
veterán
El lehet rontani a nokedlit, a tojás ráütést már nem igazán.
Arra kell figyelni, hogy ne gyúrd agyon a tésztát, mert az valamiért nem tesz jót neki.solfilo
-
Apollyon
Korrektor
3 tojás? Nemá..
Én ha most csinálnék, tuti összedobnék egy konténernyit...Ha én főzök, akkor tuti nagy mennyiségben, mivel nem nagy rutinom van még benne, és utálom, hogy két órán át csinálmo a dolgokat és 5 perc alatt megeszem.D#1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.
-
Kassadin
addikt
Ellehet bizony. Nem olyan könnyű amúgy kiszaggatni a tésztát.
Na éhes lettem, csinálom magamnak rántottát. Azt nem igen lehet elkúrni.[ Szerkesztve ]
-
Tálydi
senior tag
Látom már kész van, d e válaszolva a kérdésedre, IGEN!
Ha a ránottát szárazra csinálod bitnag rossz ízű(kajára mégsem mondjuk, hogy szar?!)lesz.
Eeeeh, what’s up, doc?
-
addikt
Pont 10 perce ettem tojásos nokedlit.
Rock and stone, to the bone! Leave no dwarf behind!
-
moha21
veterán
hát én fejből nem is tudnám miből van
Nem az az igazi férfi aki minden nőt meghódít, hanem aki ismeri a nagyfeszültségű földkábelek szigetelésének technikáját.
-
titán
válasz dízelracer #10 üzenetére
Tojasnal eleg sok a variacio.
-
titán
Remelem elrontod es ehezel egesz nap. En most keszitettem 4 szelet kenyerbol tarjas-sajtos melegszenyot.
-
kenwood3
addikt
Szerintem nem lehet de te ezt is el tudod
Mi az az ekezet dragasag??
-
darál0w
Jómunkásember
open
nameg persze még utána rá a tojás...
[ Szerkesztve ]
Aki viszkető seggel fekszik, az büdös ujjal ébred... :]
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Hobby elektronika
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 15. nap: Hell Let Loose
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Intel Core i7-5xxx "Haswell-E/EP" és i7-6xxx "Broadwell-E/EP" (LGA2011-v3)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Kuponkunyeráló
- Yettel topik
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- További aktív témák...
- Logitech G733 Vezeték Nélküli LILA Fejhallgató /// Újszerű // Számla + Garancia
- Reloop RHP-20 KNIGHT DJ fejhallgató // Újszerű // Számla + Garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B365 Intel i7 9700E 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 6GB GDDR5 Sharkoon Slider 550W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M Intel i3 10100F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 6GB GDDR5 ZALMAN Z1 CM 450W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i3 10100F 16GB DDR4 512GB SSD RX 580 8GB GDDR5 ZALMAN Z1 Chieftec 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest