- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
-
PROHARDVER!
"név nélkül, hirdetés linkelése nélkül írjuk ki a fájdalmunkat", tehát a Hardverapróról
- ne linkelj konkrét hirdetést
- ne tegyél be hirdetés screenshotot
- ne idézz hirdetésből konkrét szöveget
Személyes adatot ne tartalmazzon a hozzászólásod!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
MK VII #35394 üzenetére
Arról már nem is beszélve, hogy párszor bepróbálták már "önbíráskodás" miatt elkaszálni a projektet, de persze sikertelenül, úgyhogy erről a lóról eleve illene leszállni.
Értsük meg nem jó az senkinek ha azt látja a paraszt, hogy állj ki magadért, ne fosd le a bokád ha valaki hangosan szól hozzád. Valami gond van? Befáradsz a kapitányságra, bejelented, megjár 3 fiókot, majd egy hónap múlva jön az értesítés hogy ismeretlen tettes ellen megszűnt a nyomozás. Ebben a mi a bonyolult? Az ilyen felforgató csoportok a társadalomra károsak
Mint a máv féle compliance osztály, amit megcsináltak mert hát a kommunikációs osztály szenvedett, majd szerencsétlenségükre nem a haverokat tették oda, azok a mocskok meg elkezdtek dolgozni. Ahogy elkezdtek kihullani a csontvázak a szekrényből és a nagy kutyák nokiás doboza került veszélybe egyből el is kellett kaszálni, mert drágán működik
Az egyik legnagyobb közbeszerzésekkel foglalkozó államközeli cég nehogy már egy mondatban szerepeljen átláthatósággal, meg felügyelettel. A hideg ráz tőle
-
Trailblazer
veterán
válasz
MK VII #35394 üzenetére
Sehol nem írtam, még csak nem is utaltam rá, hogy idézem: inkább hiszel te is egy bűnözőnek és tartod Tomcatékat jogtalannak minthogy a megkárosítottak mellé állnál és elismernéd ezeknek a remek embereknek a munkáját. Ezt mégis hogyan olvastad ki az előzőekben általam leírottakból?
De nem is kell válaszolni, hiszen besorolódtam a "balliberális agy mosottak" (sic, megint az indokolatlan különírás!) közé. Szerintem hagyjuk a témát és vissza kéne ugranunk az ontopic vágányra, addig legalább nincs árokásás, civakodás és a másik minősítgetése...
-
opr
nagyúr
válasz
MK VII #35394 üzenetére
Akkor ertelmezd ujra, amit leirtam, legyszives, mert az, amit irtal, az nem a liberalis, hanem a szelsoseges SJW.
Azt irtani kell, mint a csotanyt, a XXI. szazad egyik legnagyobb problemajava noheti ki magat a mozgalom (ha nem tette meg maris).Soronkent:
"A liberális eszme pont az, hogy elfogadni mindent úgy ahogy"
Nem, ez az SJW. A liberalis az, hogy tenyekre tamaszkodva mondjuk szepen ki a probelmakat, es aktivan tegyunk ellenuk."Rohadtul nem egyenlő minden ember.."
Lasd, amit irtam feljebb. Az SJW-k szerint egyenlo minden ember. A liberalis szerint torekedni kell arra, hogy minden ember egyenlo eselyekkel induljon, aztan jut, ahova jut. Pl pont azert, hogy ne lehessen a korulmenyekre fogni semmit, hanem egy rohadt bunozonek is meg lehessen mondani, hogy baszki, megvolt a lehetoseged neked is, szartal ra, nem eltel vele, elvezd a sittet, oda valo vagy.
Új hozzászólás Aktív témák
- HP Zbook 15 G3 laptop (15,6FHD/I7-G6/16GB/256SSD/AMD2GB/MagyarVilágítós/Win11)
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új csak kipróbált Smartech 55 139cm Qled 4K UHD Quantum tv google assistant,Netflix, stb
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett +128GB SanDisk SD
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE VEGA 64 8GB HBM2 videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest