Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

törölt tag

válasz MK VII #35394 üzenetére

Arról már nem is beszélve, hogy párszor bepróbálták már "önbíráskodás" miatt elkaszálni a projektet, de persze sikertelenül, úgyhogy erről a lóról eleve illene leszállni.

Értsük meg nem jó az senkinek ha azt látja a paraszt, hogy állj ki magadért, ne fosd le a bokád ha valaki hangosan szól hozzád. Valami gond van? Befáradsz a kapitányságra, bejelented, megjár 3 fiókot, majd egy hónap múlva jön az értesítés hogy ismeretlen tettes ellen megszűnt a nyomozás. Ebben a mi a bonyolult? Az ilyen felforgató csoportok a társadalomra károsak ;]

Mint a máv féle compliance osztály, amit megcsináltak mert hát a kommunikációs osztály szenvedett, majd szerencsétlenségükre nem a haverokat tették oda, azok a mocskok meg elkezdtek dolgozni. Ahogy elkezdtek kihullani a csontvázak a szekrényből és a nagy kutyák nokiás doboza került veszélybe egyből el is kellett kaszálni, mert drágán működik ;]

Az egyik legnagyobb közbeszerzésekkel foglalkozó államközeli cég nehogy már egy mondatban szerepeljen átláthatósággal, meg felügyelettel. A hideg ráz tőle ;]

• Trailblazer

veterán

Sehol nem írtam, még csak nem is utaltam rá, hogy idézem: inkább hiszel te is egy bűnözőnek és tartod Tomcatékat jogtalannak minthogy a megkárosítottak mellé állnál és elismernéd ezeknek a remek embereknek a munkáját. Ezt mégis hogyan olvastad ki az előzőekben általam leírottakból? :U

De nem is kell válaszolni, hiszen besorolódtam a "balliberális agy mosottak" (sic, megint az indokolatlan különírás!) közé. Szerintem hagyjuk a témát és vissza kéne ugranunk az ontopic vágányra, addig legalább nincs árokásás, civakodás és a másik minősítgetése...

• opr

nagyúr

Akkor ertelmezd ujra, amit leirtam, legyszives, mert az, amit irtal, az nem a liberalis, hanem a szelsoseges SJW.
    Azt irtani kell, mint a csotanyt, a XXI. szazad egyik legnagyobb problemajava noheti ki magat a mozgalom (ha nem tette meg maris).

Soronkent:
    "A liberális eszme pont az, hogy elfogadni mindent úgy ahogy"
    Nem, ez az SJW. A liberalis az, hogy tenyekre tamaszkodva mondjuk szepen ki a probelmakat, es aktivan tegyunk ellenuk.

"Rohadtul nem egyenlő minden ember.."
    Lasd, amit irtam feljebb. Az SJW-k szerint egyenlo minden ember. A liberalis szerint torekedni kell arra, hogy minden ember egyenlo eselyekkel induljon, aztan jut, ahova jut. Pl pont azert, hogy ne lehessen a korulmenyekre fogni semmit, hanem egy rohadt bunozonek is meg lehessen mondani, hogy baszki, megvolt a lehetoseged neked is, szartal ra, nem eltel vele, elvezd a sittet, oda valo vagy.

Új hozzászólás Aktív témák