Hirdetés
- OLED TV topic
- Milyen egeret válasszak?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Léghűtés topik
- Autós kamerák
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Nyárbúcsúztató hardvermix
- A 3D V-Cache és a rengeteg memória lehet az új PlayStation fő fejlesztési iránya
Új hozzászólás Aktív témák
-
DarkByte
addikt
Megjöttek
Már ki is próbálgattuk őket. Túl mélyre hatóan nem lesz ma időm foglalkozni vele mert rendkívül fáradt vagyok a két napi utazgatás után és még az asztali gépemet is szét kell bontanom csere miatt. Viszont annyira azért csak belőttem hogy megnézzem mivel jön gyárilag a szeptember 9-ei revízió. CM9 van rajta (Android 4.0.4), viszont se Play Shop se Google fiók szinkronizálási lehetőség. Ezekkel majd játszom hogy legyen, vagy majd fordítok rá úgy is. Holnap úgy is jön az A10-5800K-m, majd az forgat a 4 magjával
Ethernet, hang, USB frankón megy. Már a házát is összeraktam, egész ötletes kis cucc lett így.
Böngészést néztem. Azért a sebességtől nem repül le a fejem, de el tudnám képzelni nulla fogyasztásos gépnek amit ha kell néha fel tudok éleszteni hogy megnézzek ezt-azt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Futás, futópályák
- OLED TV topic
- Okos Otthon / Smart Home
- Kerékpárosok, bringások ide!
- BestBuy topik
- Milyen egeret válasszak?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Robotporszívók
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch + TOLL
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3235
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest