- Gyárilag csendes mechanikus klaviatúra jön az MCHOSE-tól, nagy akkuval
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen nyomtatót vegyek?
- DVB-T, DVB-S (2), DVB-C eszközök
- Hálózati kábelek és szerelésük
Új hozzászólás Aktív témák
-
dheadz
csendes tag
Sziasztok,
Egy érdekes dologra lettem figyelmes: nekem is fel kellett tennem 1 új firmware-t (sajnos végtelen ciklusba került a gép boot közben), és utána ért a meglepetés, hogy egyáltalán nincs hang...Kipróbáltam többféle ROM verziót, majd a netet bújva kiderült, hogy valószínűleg az én tabletem nem a sima U39GT, hanem U39GT-W. A hátlapon a sorozatszám: U39GTW16GBWxxxxxxx.
Eddig úgy tudtam, hogy a W csak a fehér színű verzióra utal (megkülönböztetendő a feketétől).
A Cube oldaláról nagy nehezen leszedtem a W-s firmware-t, és utána szerencsére "visszakaptam" a tabletem hangját
Érdekelne, hogy más is tapasztalt-e ilyet?A frissítéshez: az említett cikkben is szereplő hangerő fel és bekapcsoló gomb nyomva tartása szükségtelen , nekem legalábbis nem kellett. Ehelyett az "RKBatchTool" progiban a Switch-re kell kattintani, és ezután fog az 1-es liláról zöldre váltani.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gyárilag csendes mechanikus klaviatúra jön az MCHOSE-tól, nagy akkuval
- DJI topic
- NBA és kosárlabda topic
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Medence topik
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Dacia topic
- További aktív témák...
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- PlayStation Plus Premium 24 hónapos előfizetés , egyenesen a Sony-tól!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! HP Victus 16-R1002NF Gamer notebook - i7 14700HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB WIN11
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest