- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Bluetooth hangszórók
- Milyen notebookot vegyek?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- A Windows 11 lett az úr az asztali PC-k piacán
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
tamass.szabo
tag
Mivan?
Áh, már értem. Igen, az a 120 pixel igenis sokat számíthat. Jobban kedvelem az 1920*1200-as felbontást, mint az 1080p-t, szimplán mert az arányok és a méretek jobban bejönnek. Ez nem a pixelmennyiségről szól, mert például az 2048x1536-os felbontást is rühellem.
-
tamass.szabo
tag
Hát, egyrészt elég limitált a keret, másrészt az én használati szokásaimnak bőven megfelelne a szokásos 4/64GB z5-8300as gép.
Plusz az i7-nél a felbontás sem tetszik, nekem az 1920x1200 az tökéletes.
-
tamass.szabo
tag
Szóval, lehet, hogy mégsem ezt a készüléket fogom venni, hanem a Chuwi Hi10 Pro-t, mivel az is támogatja az active stylust, jó a billentyűzete, és úgy tűnik, ott nincs probléma a dokkoló+tempered glass kombóval sem.
Kicsit drágább mondjuk, szóval még nem tudom. (cserébe a dokkoló elvileg olcsóbb)
-
tamass.szabo
tag
Helló!
Gondolkodom ezen a tableten, mivel nagyon jónak tűnik. Viszont még várok egy jobb EU raktáras ajánlatra, mindenképp szeretném elkerülni az áfa fizetését.
Lenne egy pár kérdésem, ha nem bánjátok (személyes tapasztalatokról):1. Folyamatos írásra mennyire lehet használni az aktív stylust?
2. Ezek a tabletek (ha egy egészséges darabról van szó) mennyire szólhatnak hosszabb távra? Értékelném, ha legalább 2 évet kibírna a tablet, egy 3 éves élethossz pedig csodálatos lenne.
3. A billentyűzet mennyire használható? Meg lehet oldani rá az ékezetes betűket is? (ha jól számolom, egy betűnek nem jutna csupán hely)
4. Mennyit használjátok egy nap átlagosan ezt a tabletet?
5. Fülessel mennyire jó a hangminőség?
6. Amit olvastam, hogy a tempered glass miatt nehezebben lehet lehajtani a tabletet, arra már van megoldás (ergó vékonyabb TG)?
(+1: ha valaki lát valami jó EU raktáras ajánlatot, ne habozzon magában tartani!)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- EAFC 25
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- BestBuy topik
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Hardcore café
- Milyen okostelefont vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- OLCSÓBB!!! több EIZO EV2456 FlexScan 24" 1920x1200 16:10 IPS fekete több jelenlegi ár: 170.000.-!!!
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S23 , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest