- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Egér probléma
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Végleg lemondott a régi gépekről a Steam
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Kábel nélkül a Sapphire VGA-val
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Új hozzászólás Aktív témák
-
nkmedve
őstag
Én annak idején sokat gondolkoztam az iPad vagy S2 kérdésen (más lehetőség nem is nagyon volt). Összességében bejött az iPad, de minimum másfélszeres árat kellett volna fizessek az S2-höz képest, hogy meglegyen az a tudás ami nekem kellett (legyen benne GPS, és lehetőség min. 64 GB tárhelyre).
Nagy valószinűséggel az S2 még megkapja a Nougatot valamikor az év folyamán, igy még néhány évig el lehet vele lenni (az ősrégi 4.4-es Nexus 7-en is megy még minden app amit használok, az más kérdés hogy nagyon lassan
). Ugyan igy szerintem az S3 is meg fogja kapni a 8-ast, még a Samsung sem engedheti meg magának hogy ne adjon ki legalább egy frissitést.Azt hozzátenném még, hogy szerintem S2-ről váltani S3-ra biztos nem fogja megérni, kb. csak GPU-ban lesz érezhetően erősebb (ott viszont sokkal).
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új, Aktiválatlan iPhone 14 (128 GB) (rendelhető)
- Keresek Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21 FE
- LG 27MR400 - 27" IPS LED - 1920x1080 FHD - 100hz 5ms - AMD FreeSync - Villódzásmentes
- Új! AKRacing Premium Master gamer szék
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
). Ugyan igy szerintem az S3 is meg fogja kapni a 8-ast, még a Samsung sem engedheti meg magának hogy ne adjon ki legalább egy frissitést.