- Milyen házat vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Számítógépház-választás 2025: airflow, kompatibilitás és hibák
- Milyen széket vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- MILC felhasználók szakmai topikja
- Vezetékes FEJhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
nkmedve
őstag
Én annak idején sokat gondolkoztam az iPad vagy S2 kérdésen (más lehetőség nem is nagyon volt). Összességében bejött az iPad, de minimum másfélszeres árat kellett volna fizessek az S2-höz képest, hogy meglegyen az a tudás ami nekem kellett (legyen benne GPS, és lehetőség min. 64 GB tárhelyre).
Nagy valószinűséggel az S2 még megkapja a Nougatot valamikor az év folyamán, igy még néhány évig el lehet vele lenni (az ősrégi 4.4-es Nexus 7-en is megy még minden app amit használok, az más kérdés hogy nagyon lassan
). Ugyan igy szerintem az S3 is meg fogja kapni a 8-ast, még a Samsung sem engedheti meg magának hogy ne adjon ki legalább egy frissitést.Azt hozzátenném még, hogy szerintem S2-ről váltani S3-ra biztos nem fogja megérni, kb. csak GPU-ban lesz érezhetően erősebb (ott viszont sokkal).
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Linux Mint
- Milyen házat vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- DOBOZ+TÖLTŐ Samsung Galaxy Tab A7 Light 32GB/3GB
- AKCIÓ!!! RITKASÁG! Microsoft Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 1000GB OLED 120Hz Gar!
- Bomba ár! Microsoft Surface Pro 7 Silver - i7-1065G7 I 16GB I 512SSD I W11 I Cam I Garancia!
- Samsung Galaxy Tab A7 Lite 8,7" 3/32GB Wifi (SM-T220) szürke színben
- AKCIÓ!!! RITKASÁG! Microsoft Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 512GB OLED 120Hz Gar!
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i3-7GEN I 4GB I 128GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- X670 DDR5 alaplapok kedvező áron garanciával!
- Apple iPhone 17 Pro Deep Blue 120 Hz ProMotion, 8 optikai-minőségű zoom 100% akku ,3 év gari
- DJI Osmo Pocket 3
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

). Ugyan igy szerintem az S3 is meg fogja kapni a 8-ast, még a Samsung sem engedheti meg magának hogy ne adjon ki legalább egy frissitést.