- Már Vulkan API-val is működik a Smooth Motion képgenerálás
- Driftelős és lövöldözős hangulatú lett az új Arc meghajtó
- Ollós klaviatúrával és az eddigi legkisebb Basilisk egérrel jelentkezett a Razer
- Viszonylag kompakt léghűtésekkel gyarapította kínálatát az Arctic
- Korszakok találkoznak a YUNZII legújabb billentyűzetében
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Projektor topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
MeszesKPT
őstag
Az, hogy egy 1650 Ti-ből is csak egy Max-Q változat kerülhetett bele azért sokat elmond a hűtésről. Kíváncsi vagyok, hogy a processzor is milyen hőfokokat ér majd el.
-
Gzolo
senior tag
14" 7400 i7 8.gen
3 hónapja vannak a cégnél, de mindenki visszasírja az i7 2.gen Elitebook gépeket. Kritikán aluli hűtés , úgy süvít, hogy behallatszik a meetingbe...Nem lehet hozzáérni , mert tűzforró mindenhol a fém ház. Borzasztó, hogy ilyen szarokat adnak 600e Ft felett. -
Vajon az MSI miért nélkülözi az AMD megoldását?
-
Kábé annyira, mint bármilyen más területen. Maximum AiO-t láttam eddig MSI-ből cégnél, mostanában már notebookot se, pedig emlékszem, a kétezres évek közepén a SOHO szegmensben azért nyomultak. Speciel nem tudom, ki venne MSI-t üzleti gépből, én még az ASUS-tól is tartanék, pedig nekik volt egy egész pofás sorozatuk 2 éve.
#csakalatitudeazzalmegnemszoptam_eleget
-
gerii
addikt
Az első bekezdésben csak én érzem az ellentmondást?
-
.mf
veterán
"foglalatba illesztett és 64 GB-ig bővíthető LPDDR4X RAM"
Arra kíváncsi leszek, LPDDR4X-ről eddig csak forrasztott formában hallottam, SO-DIMM formában még nem (ez még nem zárja ki, hogy létezik, de LD-DDR4 / DDR4L-t várnék inkább).
Üzleti felhasználóknál nem tudom mennyire tud labdába rúgni a Dell/HP/Lenovo hármas mellett...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Summit néven jön az MSI legújabb notebooksorozata, amely a sokat utazó üzleti felhasználókat célozza a Tiger Lake alapokkal.
- Eladó Lenovo Ideapad s145
- Lenovo ThinkBook 14" G7 Notebook! Intel Ultra 5 125U / 16GB DDR5 / 512GB NVME /
- Szuper áron dobozos új Asus Tuf Gaming FX607JV i7-13650HX 32GB 1TB SSD Nvidia RTX 4060 165Hz gari
- LENOVO LEGION 5! GARANCIA! 165HZ RTX 3050TI RYZEN 5 6.GEN! DDR5! 94% AKKU!
- Lenovo ThinkPad T440s - Intel Core i5-4300U - 8 GB DDR3 RAM - 120 GB SSD - 14" Full HD
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad X270 (15) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest