- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Androidos fejegységek
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra - más dimenzió
- Milyen házat vegyek?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Hobby elektronika
- Milyen videókártyát?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Vezeték nélküli fülhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
De ezt nem minifájloknál mérted gondolom ott megcsappan a kedve!?
Samsung Wave GT-8500
Xiaomi Poco F6 12 GB/512 GB Titanium :-p , Xiaomi smart band 9 Pro Black [GPS Signal in 2-3 sec.], Laptop Asus Oled Vivobook 16GB/1TB " Azért vagyunk, h legyünk " by pusszycat [175cm/102 kg.-- ∞ ]
-
-
Misy
tag
mióta adjuk meg egy pendrivenak a csatlakoztatások számával az élettartamot?
elkopik a csatlakozója vagy mi?
mellesleg könnyű és nőknek való design[ Szerkesztve ]
-
Dr. Akula
félisten
"melyek 2.0-s USB felületet használnak."
Idáig olvastam a cikket. 2.0 a 21. században?? -
atike
nagyúr
Kevésbé rikítóban tök buli...
SP widget?
Szerk:
Nem is rúzs... Inkább körömlakk....
[ Szerkesztve ]
-
Nikla
tag
"csodás"
Ízlések és pofonok...
Biztos jól fog menni a lányok pink "vájó"-ihoz...mindenesetre olyanok mint három rúzsHa a hangya saját súlyának 50x -esét bírja el, akkor 10g hangyát le lehet küldeni egy sörért :)
-
lgb
tag
Ok, de amennyire jol remlik usb 2.0 az ~60 MByte/sec atvitelre kepes. Ez keves egy pendrive-ra, es usb 3 kene neki egyesek szerint mar? Amugy koszi, igazabol nekem egy oskovulet 2 gigas van csak (inkabb neten tarolok mindent - sajat server stb), az meg nem tunik gyorsnak, ezert is kerdeztem a tapasztaltabbakat itt, hogy tenyleg keves-e ehhez az usb 2.0 thx.
-
lgb
tag
Valaki avasson mar be, miert huzzak tobben a szajukat az USB 2.0 olvasvan. Bar 3-asbol semmim sincs (se periferia, se alaplap ami tudna ilyet), de amennyire en gondolom, egy pendrive-nak eleg a 2-es altal adott savszelesseg (vagy nem?) akkor miert lenne jo, ha 3-ast tudna a kerdeses pendrive, ha az velhetoleg dragabb is, es gyorsabb nem lesz ugy se?
-
BotaN
senior tag
Számomra az ekkora pendrive is elég nagy kérdés, mert ez a minek kategória. Öngyújtó méretű "mütymürüttyön" tárolni 32Gigát, mindennek tartom csak biztonságosnak nem, és most itt arra gondolok hogy elvesznek, és nem arra hogy elveszik. Nekem már biztos elszált 3-4 pendrive a zsebeimben, még jó hogy nem volt rajtuk olyan adat aminek fájt volna az elvesztése.
A mai netes kapcsolatok mellett inkább felteszek mindent net-re, ott úgy is megmarad, befizetek egy nagyobb tárhelyet,
http://www.flickr.com/photos/kristofkulcsar/
-
banhammer
veterán
USB 2.0 2012 elején?
Elnézték a naptárt pár évvel a Silicon Power-nél?
\m/ Minden lehetséges, kivéve forgóajtón átsíelni... \m/
-
Daert
őstag
Tisztára mintha rúzsok lennének!
-
Silentfrog
veterán
Az élettartam garancia a "valoságban" mit jelent pontosan? Mert az életfogytiglan börtönbüntetésnek is van egy felső időhatára.
-
Cobra.
őstag
Nekem egy másmilyen 8Gb-os SP-m van, az első darab amit megvettem komoly 3Mbyte/sec-et tudott, a cseredarab már tud 17/10-et. Szóval szépnek szépek a SP pendrivejai, de nagyon ócska belsejük van.
-
törölt tag
Nagyon faszák ezek az Éder Krisztiános (SP) pendriveok, főleg a piros autogram jár hozzá?
-
zed1983
őstag
USB 2.0???
YouTube Tech csatornám : https://www.youtube.com/channel/UCXIipIK2bjjaB38G1zKNi_w
-
MrCsiT
addikt
válasz macilaci78 #10 üzenetére
20 mb/s írási , és 32 mb/s olvasási sebesség nem lenne valami nagy csoda, ha ezt valóban tudná az új termék, akkor lenne
említésre méltó.Ha valami cache megoldással megcsinálnák, hogy a sebességeket akár 5 percig is fullba tartani tudja a cucc, akkor lenne csodásan jó, már ha 2.0-ra mondhatunk ilyet ?!
Ha gyorsabb kell, azt eSata dokkolónak hívják
"Nekem a "link" egy hivatkozás legyen, ne egy ember ?!" - by Mr.CsiT
-
En betiltatnám az (új) USB 2.0 pendrive-okkat hdd-ket mert kész időpazarlás.
Samsung Wave GT-8500
Xiaomi Poco F6 12 GB/512 GB Titanium :-p , Xiaomi smart band 9 Pro Black [GPS Signal in 2-3 sec.], Laptop Asus Oled Vivobook 16GB/1TB " Azért vagyunk, h legyünk " by pusszycat [175cm/102 kg.-- ∞ ]
-
hemaka
nagyúr
15k körül lesz gondolom...
ha ez annyi[ Szerkesztve ]
crazy mudi dog ║ Fuji X100VI ║ MBP M4 Max ║ Syno DS3622xs+
-
Prof
addikt
De jó lenne, ha a gyártók az olvasási és írási sebességet is megadnák. Nem mindegy 1 perc vagy 10 felmásolni valamit rá.
-
ViiiiktorOC
senior tag
3.0 terjedhetne...
LamboLVR - CSR2 Lambo T. Hungary
-
Csodás,kellemes.... Mellesleg jónak tűnnek.
[ Szerkesztve ]
"It was me on that road. But you couldn't see me.Too many lights out, but nowhere near here.It was me on that road. Still you couldn't see me.And then flash lights and explosions"
-
törölt tag
egészen más elképzelésem volt a csodásról
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Renault, Dacia topik
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Androidos fejegységek
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- World of Tanks - MMO
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Durrogtass
- További aktív témák...
- Seagate Exos 7E8 8TB - SATA3, 7200 Rpm, 256MB - 100/100 -as - Eladó! 36.000.-
- SK Hynix Platinum P41 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, Bontatlan - 7000-6500 MBs - Eladó!
- Samsung 980 PRO NVMe 2TB M.2 PCIe SSD
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- 2 TB 2280 M.2 PCI-E NVME SSD BAZÁR - Samsung, SK Hynix, Kioxia, WD, Micron -
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest