- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Misy
tag
mióta adjuk meg egy pendrivenak a csatlakoztatások számával az élettartamot?
elkopik a csatlakozója vagy mi?
mellesleg könnyű és nőknek való design -
Dr. Akula
félisten
"melyek 2.0-s USB felületet használnak."
Idáig olvastam a cikket. 2.0 a 21. században?? -
atike
nagyúr
Kevésbé rikítóban tök buli...
SP widget?
Szerk:
Nem is rúzs... Inkább körömlakk....
-
Nikla
tag
"csodás"
Ízlések és pofonok...
Biztos jól fog menni a lányok pink "vájó"-ihoz...mindenesetre olyanok mint három rúzs -
lgb
tag
Ok, de amennyire jol remlik usb 2.0 az ~60 MByte/sec atvitelre kepes. Ez keves egy pendrive-ra, es usb 3 kene neki egyesek szerint mar? Amugy koszi, igazabol nekem egy oskovulet 2 gigas van csak (inkabb neten tarolok mindent - sajat server stb), az meg nem tunik gyorsnak, ezert is kerdeztem a tapasztaltabbakat itt, hogy tenyleg keves-e ehhez az usb 2.0
thx.
-
lgb
tag
Valaki avasson mar be, miert huzzak tobben a szajukat az USB 2.0 olvasvan. Bar 3-asbol semmim sincs (se periferia, se alaplap ami tudna ilyet), de amennyire en gondolom, egy pendrive-nak eleg a 2-es altal adott savszelesseg (vagy nem?) akkor miert lenne jo, ha 3-ast tudna a kerdeses pendrive, ha az velhetoleg dragabb is, es gyorsabb nem lesz ugy se?
-
BotaN
senior tag
Számomra az ekkora pendrive is elég nagy kérdés, mert ez a minek kategória. Öngyújtó méretű "mütymürüttyön" tárolni 32Gigát, mindennek tartom csak biztonságosnak nem, és most itt arra gondolok hogy elvesznek, és nem arra hogy elveszik. Nekem már biztos elszált 3-4 pendrive a zsebeimben, még jó hogy nem volt rajtuk olyan adat aminek fájt volna az elvesztése.
A mai netes kapcsolatok mellett inkább felteszek mindent net-re, ott úgy is megmarad, befizetek egy nagyobb tárhelyet,
-
banhammer
veterán
USB 2.0 2012 elején?
Elnézték a naptárt pár évvel a Silicon Power-nél?
-
Daert
őstag
Tisztára mintha rúzsok lennének!
-
Silentfrog
veterán
Az élettartam garancia a "valoságban" mit jelent pontosan? Mert az életfogytiglan börtönbüntetésnek is van egy felső időhatára.
-
Cobra.
őstag
Nekem egy másmilyen 8Gb-os SP-m van, az első darab amit megvettem komoly 3Mbyte/sec-et tudott, a cseredarab már tud 17/10-et. Szóval szépnek szépek a SP pendrivejai, de nagyon ócska belsejük van.
-
törölt tag
Nagyon faszák ezek az Éder Krisztiános (SP) pendriveok, főleg a piros
autogram jár hozzá?
-
zed1983
őstag
USB 2.0???
-
MrCsiT
addikt
válasz
macilaci78 #10 üzenetére
20 mb/s írási , és 32 mb/s olvasási sebesség nem lenne valami nagy csoda, ha ezt valóban tudná az új termék, akkor lenne
említésre méltó.Ha valami cache megoldással megcsinálnák, hogy a sebességeket akár 5 percig is fullba tartani tudja a cucc, akkor lenne csodásan jó, már ha 2.0-ra mondhatunk ilyet ?!
Ha gyorsabb kell, azt eSata dokkolónak hívják
-
pusszycat
nagyúr
En betiltatnám az (új) USB 2.0 pendrive-okkat hdd-ket mert kész időpazarlás.
Samsung Wave GT-8500
-
hemaka
nagyúr
15k körül lesz gondolom...
ha ez annyi -
Prof
addikt
De jó lenne, ha a gyártók az olvasási és írási sebességet is megadnák. Nem mindegy 1 perc vagy 10 felmásolni valamit rá.
-
ViiiiktorOC
senior tag
3.0 terjedhetne...
-
Normi™
őstag
Csodás,kellemes....
Mellesleg jónak tűnnek.
-
törölt tag
egészen más elképzelésem volt a csodásról
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Formula-1
- 3D nyomtatás
- EAFC 25
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Redmi Note 12 4G - valaki fizetni fog
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- További aktív témák...
- Új, bontatlan Kingston IRONKEY Vault Privacy 50 8GB 3.2 USB biztonsági pendrive - 1 hét próbagarival
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Új 512GB WD SN5000S Gen4 x4/ Steam Deck ready/ garancia/ ingyen fox/posta
- Toshiba Enterprise Capacity MG09 18TB - 512MB, 7200rpm, SATA3 - 100/100 -as - Eladó!
- Wd blue 750gb 2.5 hdd
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Zalman Z1 Plus Enermax 750W
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF / M920T tower -Számla, garancia, WIN11
- RÉSZLETRE , Bankmentes , kamatmentes Asus Rog Zephyrus G16
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest