- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Acer notebook topic
- DUNE médialejátszók topicja
- Milyen alaplapot vegyek?
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- Milyen videókártyát?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- iPad topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
alamuszi
senior tag
válasz
vehement69 #118 üzenetére
Elég sok lapkiadó vállalatot építettünk ki, és nagyon kevés már a Mac, ez 15 évvel ezelőtt igaz volt, de ma a kutyának sem kell ilyen áron Mac. Gyakorlatilag egy Mac Mini árából egy komoly vasat lehet csinálni, és a lapkiadóknál senkit nem érdekel hogy mennyire kicsi vagy praktikus a méret. Magyarországon a lapkiadók baromi kevés Macat használnak.
Én egy tévénél dolgozom, mint írtam régebben is munkára egy mac sincs befogva. Ennyi. De ha megnézed, hogy a nagy tv-nél mennyi van RTL, TV2, akkor rájössz, hogy az arány konvergál a 0-hoz.
Mocskolódás? Na azt nem én szoktam, szerintem ha tudod kire gondoltam...(#112) vehement69 :
Na elő ne add, hogy az apple szent, mert a szövegből ez jött le, nem az, és az a modell a világ kevés országában működik. Itt az ilyen kereskedelemnek nincs nagy műltja, és nem is lesz, ehhez szemléletváltás kellene, és nem ilyen vicces Apple hardver árak.
A másik, hogy hatás vadász a fenét, ha ez hangzott el, akkor miért ne ezt írják ki, hatásvadász, és flamekeltő, az apple tulajok részére, mert valljuk be őszontén, a Flash mindenen működik, működne, amíg az Apple termékei csak apple-n működik jól, minden máson szenvedés.
Új hozzászólás Aktív témák
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Facebook és Messenger
- Total Commander
- Acer notebook topic
- DUNE médialejátszók topicja
- Milyen alaplapot vegyek?
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- További aktív témák...
- GAMER PC : RYZEN 5 4500 / 16GB DDR4 / ASUS RX 480 8GB / WiFi / Bluetooth / 512GB M.2 SSD / 500GB HDD
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Topping A70 Pro fejhallgató erősítő
- Topping D70 Pro Octo DAC
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Samsung Galaxy S21 Ultra , 12GB , 128 GB , Kártyafüggetlen
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest