Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• alamuszi

senior tag

válasz vehement69 #118 üzenetére

Elég sok lapkiadó vállalatot építettünk ki, és nagyon kevés már a Mac, ez 15 évvel ezelőtt igaz volt, de ma a kutyának sem kell ilyen áron Mac. Gyakorlatilag egy Mac Mini árából egy komoly vasat lehet csinálni, és a lapkiadóknál senkit nem érdekel hogy mennyire kicsi vagy praktikus a méret. Magyarországon a lapkiadók baromi kevés Macat használnak.
    Én egy tévénél dolgozom, mint írtam régebben is munkára egy mac sincs befogva. Ennyi. De ha megnézed, hogy a nagy tv-nél mennyi van RTL, TV2, akkor rájössz, hogy az arány konvergál a 0-hoz.
    Mocskolódás? Na azt nem én szoktam, szerintem ha tudod kire gondoltam...:)

(#112) vehement69 :

Na elő ne add, hogy az apple szent, mert a szövegből ez jött le, nem az, és az a modell a világ kevés országában működik. Itt az ilyen kereskedelemnek nincs nagy műltja, és nem is lesz, ehhez szemléletváltás kellene, és nem ilyen vicces Apple hardver árak.
    A másik, hogy hatás vadász a fenét, ha ez hangzott el, akkor miért ne ezt írják ki, hatásvadász, és flamekeltő, az apple tulajok részére, mert valljuk be őszontén, a Flash mindenen működik, működne, amíg az Apple termékei csak apple-n működik jól, minden máson szenvedés.

Új hozzászólás Aktív témák