- Ipari mennyiségű szuperszámítógéppel dagasztaná az AI lufit az USA
- Utolérjük a processzorokat? Az ASUS új monitora ma a leggyorsabb a piacon
- Sorban áll az iPad és a MacBook az OLED panelekért
- Mégsem olyan jó ötlet a Mad Max mód: vizsgálódnak a Tesla ellen
- Mi történik, ha frissítés közben kikapcsolod a PC-t?
- Kutyának sem kellenek a 8 GB-os VGA-k?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Raspberry Pi
- Ipari mennyiségű szuperszámítógéppel dagasztaná az AI lufit az USA
- MILC felhasználók szakmai topikja
- RAID
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
Új hozzászólás Aktív témák
-
stifi
senior tag
6 acer notebook van a cégnél, egyik sem fiatalabb 3 évnél, és csak az egyik szar, egyébként jól működik mind, azon kívül 2 hp és 2 lenovot tartunk, azokkal sincs semmi baj
és évente ezres nagyságrendben értékesítünk acer-t, semmivel sem problémásabb mint akármelyik másik gyártó, az általad említett zsanértörés például az asus egyes sorozatainál normális, tipushiba, és szó nélkül cserélik (f6 sorozat pl)
ha kiterjesztetted volna a garanciát, valószínüleg ezt is megcsinálták volna, ha ismert a hiba
szerintem a te mintád egyáltalán nem reprezentatív, ahogyan az enyém sem, így ez alapján egy gyártót leírni eléggé elhamarkodott... én utálom az asus notikat, mégsem beszélem le róla az embereket, mert nem ismerem annyira, hogy kijelentsem, hogy szar.
pedig szerintem az
akksit nem gyárt az acer, ugyanonnan veszi, ahonnan a többi gyártó, ahogy vinyót sem gyárt, így ha melegszik, az nem az acer hibája (kivéve ha a konstrukció szar, de akkor meg nem azt kell mondani, hogy az acer szar, hanem például hogy az acer travelmate 5730g-xxxxxx szériahibás, és melegszik a vinyója)
de nem szorul az acer az én védelmemre, gyerekkoromban az egyik korai cd olvasóm acer volt, és utáltam, bekaphatják

Új hozzászólás Aktív témák
- E-roller topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Kutyának sem kellenek a 8 GB-os VGA-k?
- Milyen routert?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- BestBuy topik
- Netflix
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad X1 YOGA 3. 2in1 14"FHD TOUCH i5-8250U 8GB DDR4 ,250GB SSD Win11 27%ÁFÁS, ÜZLETBŐL
- LG Gram 16 i7-1165G7 / 16GB RAM / 512GB SSD / 2.5K kijelző
- Pénztárcabarát áron eladó Lenovo ThinkPad T14 Gen 2 /i5-1145G7/16 GB/256 SSD/FHD/IPS/Garancia
- Jó áron eladó Lenovo ThinkPad T14s Gen 3/i5-1240P/16 GB/256 SSD/FHD+/IPS/Garancia/
- Bomba ár! Acer Travelmate P215 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 512GB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- Egyedi ékszerdobozka
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3644
- Iphone 14 Pro Max 128GB // Számla + Garancia //
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő