Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• stifi

senior tag

válasz evone #20 üzenetére

6 acer notebook van a cégnél, egyik sem fiatalabb 3 évnél, és csak az egyik szar, egyébként jól működik mind, azon kívül 2 hp és 2 lenovot tartunk, azokkal sincs semmi baj
    és évente ezres nagyságrendben értékesítünk acer-t, semmivel sem problémásabb mint akármelyik másik gyártó, az általad említett zsanértörés például az asus egyes sorozatainál normális, tipushiba, és szó nélkül cserélik (f6 sorozat pl)
    ha kiterjesztetted volna a garanciát, valószínüleg ezt is megcsinálták volna, ha ismert a hiba
    szerintem a te mintád egyáltalán nem reprezentatív, ahogyan az enyém sem, így ez alapján egy gyártót leírni eléggé elhamarkodott... én utálom az asus notikat, mégsem beszélem le róla az embereket, mert nem ismerem annyira, hogy kijelentsem, hogy szar.
    pedig szerintem az :)

akksit nem gyárt az acer, ugyanonnan veszi, ahonnan a többi gyártó, ahogy vinyót sem gyárt, így ha melegszik, az nem az acer hibája (kivéve ha a konstrukció szar, de akkor meg nem azt kell mondani, hogy az acer szar, hanem például hogy az acer travelmate 5730g-xxxxxx szériahibás, és melegszik a vinyója)

de nem szorul az acer az én védelmemre, gyerekkoromban az egyik korai cd olvasóm acer volt, és utáltam, bekaphatják ;)

Új hozzászólás Aktív témák