Hirdetés
- A Sony megmutatja milyen monitor illik a PlayStation 5-höz
- 2,5 gigabittel hasítanak a belépőszinten az új Asustor NAS-ok
- SteamOS gyere már PC-re! Nem, még nem jött el az idő.
- Fürge és gazdaságos üzleti monitorral jelentkezett az EIZO
- Annyira azért nem egyedi tervezésűek a Steam Machine fő komponensei
- Androidos tablet topic
- Gigantikus fordulatot vett a GeForce RTX 50 Super sorozat törlése
- Milyen házat vegyek?
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
- Fürge és gazdaságos üzleti monitorral jelentkezett az EIZO
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Újra nekifeszül az asztali konzolok piacának a Valve
- Mini-ITX
- LG LCD és LED TV-k
- Vezetékes FEJhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vistaboy
veterán
Sokan mondják, hogy drágább a PC, mint a konzol. Ez így is van, nem is akarok vitatkozni vele. Viszont a legtöbb új generációs konzol képe a legjobban egy HD-felbontású TV-n mutat, ami szintén nem két fillér. De még így sem lesz olyan a képe, mint egy high-end PC-nek.
-
Vistaboy
veterán
-
Vistaboy
veterán
válasz
Runner_fxr
üzenetére
Nem arról van szó, nyilván jóval komolyabb számítási teljesítmény lakozik egy, még most piacra kerülő csúcs-VGA-ban, mint egy, már pár éves XBOX360-ban. Arról nem is szólva, hogy a DX11-et is támogatja.
Arról van szó, hogy mekkora plusz teljesítmény van a kártyában, mert meg sem riccen rajta egy olyan motor, amit még egy játék sem használ eddig. És az első ilyen játék megjelenése is odébb van még.
-
Vistaboy
veterán
Nekem is egy 24"-es moncsim van, és bőven elég a látótér még így is. Ahogy a videót néztem, én is az esetek 90%-ában a középső monitort figyeltem, a szélső kettőt csak az erdős területeken néztem, de játék közben szerintem nem lenne sok értelme.
Viszont maga az a tény, hogy milyen látványra képes az ATI új kártyája még ilyen felbontásban is, elgondolkodtató. Azért kétmilliárd tranzisztornak van ereje.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Vistaboy
veterán
válasz
PowerBuldog
üzenetére
Szerintem közben a másik csóka bőszen magyarázott a háttérben - fent az emelvényen -, gondolom azért nem indult el addig az ázsiai srác a karakterrel.
Fent hagyhatták volna inkább az eredeti hangot, ahelyett hogy zenét nyomnak be alája. Lehet hogy van ebből a bemutatóból olyan verzió is, én mindenesetre nem találtam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Robotporszívók
- Xbox Series X|S
- Androidos tablet topic
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Autós topik
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Battlefield 6
- Gigantikus fordulatot vett a GeForce RTX 50 Super sorozat törlése
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- További aktív témák...
- Precision 7560 27% 15.6" FHD IPS i7-11850H RTX A3000 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- HP ZBook Studio G8 i7 32GB RAM 1TB SSD RTX A3000/Garancia
- iPhone SE 3 2022 128GB gyári független szép gyári 95% akku
- Precision 5560 27% 15.6" FHD+ IPS i7-11800H T1200 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ELADÓ iPad 9th cellular 64 GB space gray - "láthatatlan" karc a kijelzőn, képeket csatoltam
- 0perces! Samsung Galaxy Book5 Pro 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 1TB 16" WQXGA+ AMOLED TOUCH 1évgar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3885, 100% Akkumulátor
- Új Dell 5330 Latitude 13.3 FHD IPS Touch i5-1235U 4.4Ghz 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)