Hirdetés
- Most állítólag törölték a korábban pletykált GeForce RTX 50 Super sorozatot
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Fujifilm X
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen alaplapot vegyek?
- Valami baja van a tápomnak
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Mini-ITX
Új hozzászólás Aktív témák
-
Már egy 4870 is sokkal szebb grafikát képes megjeleníteni mint a konzolok. Az megint más kérdés, hogy írják meg a játékot. Nekem volt x360-am és nem ájultam el tőle. Tény, hogy voltak hozzá élvezetes játékok, de egy pc-n játszani sokkal élvezetesebb pláne fps-t. Ráadásul ugye a szaggatások. Nekem sok boxos játék beszaggatott és 30fps fölé sem óhajtott menni. Ez pc-n simán kiküszöbölhető. Szóval tömören, tény, hogy drágább egy pc, de sokkal többet is nyújt mint egy konzol, illetve nyújtana, ha a kiadók és a programozók is úgy akarják.
-
Az a véleményem, hogy inkább lesznek a játékok konzolos szintre butítva pc-n mint csúcs grafikával sajnos. Csak ebben az esetben nem tudom mi értelme lesz a méregdrága pc-nek. De remélem nem lesz igazam mert én pc-vel szeretek játszani, csak azt sem szeretem amikor hülyének néznek és a semmire akarnak pénzt kihúzni a zsebemből! Ami persze nem a hardver fejlesztők hibája, mert ők megalkotnak egy nagyszerű eszközt csak a pénzéhes játék kiadók és szintén pénz orientált programozók ezt magasról leszarják. Sőt még olyanokat is szoktunk látni, hogy a konzolos szinten lévő grafikát sem bírja el egy a konzolnál jóval erősebb pc. Van pár példa az ilyen trehány munkára pl GTA IV.
-
"ugyanaz a bemutató pálya, amit konzolokon már láthattunk korábban, PC-n legalább olyan szépen fest - ha nem szebben." Ez elég szánalmasan hangzik tekintve, hogy az a bizonyos pc sokszoros teljesítménnyel rendelkezik mint az a kis szaros dobozka! Még szép hogy sokkal jobban kéne kinéznie. Mire fel adnák akkor annyi pénzért? Boxot veszek 40-ért.
Új hozzászólás Aktív témák
- Arc Raiders
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- OTP Bank topic
- Fordulat: időben startol S26+, nézd meg, milyen lesz!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Hét új család perli az OpenAI-t öngyilkosság miatt
- Most állítólag törölték a korábban pletykált GeForce RTX 50 Super sorozatot
- Milyen RAM-ot vegyek?
- További aktív témák...
- i7 10700/ RTX2080Ti/ 32GB DDR4 alapú konfig/ garancia/ ingyen foxpost
- Újszerű Ps5 Kontrollerrek Garanciával
- Acer Nitro 16 - 16" WQXGA 165Hz - Ryzen 7 8845HS - 16GB - 1TB - Win11 - RTX 4070 - Garancia
- Samsung Galaxy S23 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Akku: 86%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Fitbit Versa 4 okos óra
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3303
- LG 55QNED86T3A / QNED / 55" - 139 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- LG 65G4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő