Új hozzászólás Aktív témák
-
Már egy 4870 is sokkal szebb grafikát képes megjeleníteni mint a konzolok. Az megint más kérdés, hogy írják meg a játékot. Nekem volt x360-am és nem ájultam el tőle. Tény, hogy voltak hozzá élvezetes játékok, de egy pc-n játszani sokkal élvezetesebb pláne fps-t. Ráadásul ugye a szaggatások. Nekem sok boxos játék beszaggatott és 30fps fölé sem óhajtott menni. Ez pc-n simán kiküszöbölhető. Szóval tömören, tény, hogy drágább egy pc, de sokkal többet is nyújt mint egy konzol, illetve nyújtana, ha a kiadók és a programozók is úgy akarják.
-
Az a véleményem, hogy inkább lesznek a játékok konzolos szintre butítva pc-n mint csúcs grafikával sajnos. Csak ebben az esetben nem tudom mi értelme lesz a méregdrága pc-nek. De remélem nem lesz igazam mert én pc-vel szeretek játszani, csak azt sem szeretem amikor hülyének néznek és a semmire akarnak pénzt kihúzni a zsebemből! Ami persze nem a hardver fejlesztők hibája, mert ők megalkotnak egy nagyszerű eszközt csak a pénzéhes játék kiadók és szintén pénz orientált programozók ezt magasról leszarják. Sőt még olyanokat is szoktunk látni, hogy a konzolos szinten lévő grafikát sem bírja el egy a konzolnál jóval erősebb pc. Van pár példa az ilyen trehány munkára pl GTA IV.
-
"ugyanaz a bemutató pálya, amit konzolokon már láthattunk korábban, PC-n legalább olyan szépen fest - ha nem szebben." Ez elég szánalmasan hangzik tekintve, hogy az a bizonyos pc sokszoros teljesítménnyel rendelkezik mint az a kis szaros dobozka! Még szép hogy sokkal jobban kéne kinéznie. Mire fel adnák akkor annyi pénzért? Boxot veszek 40-ért.
Új hozzászólás Aktív témák
- GAMER PC : RYZEN 5 4500 / 16GB DDR4 / ASUS RX 480 8GB / WiFi / Bluetooth / 512GB M.2 SSD / 500GB HDD
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Topping A70 Pro fejhallgató erősítő
- Topping D70 Pro Octo DAC
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- LENOVO ThinkBook 13s - 13.3" FullHD IPS - i5-10210U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged