Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
LaMotta
aktív tag
Asszem ezt a Pro mod-ot az a skac csinálja, aki a CS:S-t, de a folytatással nem bízták meg.
Na mindegy.. Erre vártam már, hogy végre ennyi legyen. Meg is vettem, 1025 Ft-volt. Ennyit simán megér, még ha nem is túl gyakran játszom vele, mostanában meg úgy kb. egyáltalán nem. Na, de lesz kis szabad időm, egy két helyre felnézek. Köszi a hírt! Asszem be sem léptem volna a hétvégén Steam-re. Nagy vagy Zsoccc!
-
BalaNce87
addikt
Igen a promod nem cod4-be volt először, cs promod, azt már fejelsztik egy ideje, az egész alapja az 1.6, de a source motort használja, csak nem foglalkoznak vele, még mindig beta állapotba van kb.
cobrusz: Már rég kijött és lehet vele játszani, csak szerver nem nagyon van, és sok hibája van még. Amúgy én is vártam hogy milyen lesz, és elég gyalázatos volt első benyomásra, azóta jött asszem két update de sokat nem változtatott a helyzeten, az ötlet amúgy jó lenne. Meg hát igen az igazi cs az 1.6, igaz én sourceoztam csak, egy kétszer 1.6, és source nem ér a közelébe, csak grafikába veri meg, összeségébe a source egyszerűbb lett.
Új hozzászólás Aktív témák
- BONTATLAN ÚJ Gamiac HS-71 7.1 csatornás gamer fejhallgató (fekete)
- Latitude 5440 14" FHD IPS érintő i5-1245U 16GB 512GB NVMe IR kam gar
- JÁTÉKOS Asus NVIDIA 2gb Intel core i7-8550u 16gb ddr4 256gb ssd +1TB hdd win11
- Acer Nitro V 15 Laptop i5-13420H 8 GB RAM 512 GB SSD, RTX 4050 Dobozos, 3 ÉV GARANCIA
- Dell Precision 5530 / i7-8850h / 16gb ram / 512gb SSD / Nvidia 4gb dedikált / Világitó Bill
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3176, 96% Akkumulátor
- Samsung S23+ 256GB Állapot: 10/10 6 hónap jótállás!
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- AlzaPower M7503CA Fast Charge 100W
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest