Hirdetés
- Egy éven belül háromszor csinálta ki saját CPU-ját a Corsair méregdrága PC-je
- Miért fárad gyorsabban az iPhone akku, mint az androidos?
- Most állítólag törölték a korábban pletykált GeForce RTX 50 Super sorozatot
- Eleinte nem kíméli majd a pénztárcákat a Panther Lake
- Kinéztél egy RTX 5060 Ti-t? Lehet jobb, ha lecsapsz rá!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- TCL LCD és LED TV-k
- Impozáns lesz a következő Intel CPU generáció csúcsmodellje - is
- Melyik tápegységet vegyem?
- Ezzel tényleg tizenkilencre húzott lapot a Gigabyte
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Apple asztali gépek
- Azonnali alaplapos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
LaMotta
aktív tag
Asszem ezt a Pro mod-ot az a skac csinálja, aki a CS:S-t, de a folytatással nem bízták meg.
Na mindegy.. Erre vártam már, hogy végre ennyi legyen. Meg is vettem, 1025 Ft-volt. Ennyit simán megér, még ha nem is túl gyakran játszom vele, mostanában meg úgy kb. egyáltalán nem. Na, de lesz kis szabad időm, egy két helyre felnézek
. Köszi a hírt! Asszem be sem léptem volna a hétvégén Steam-re. Nagy vagy Zsoccc! 
-
BalaNce87
addikt
Igen a promod nem cod4-be volt először, cs promod, azt már fejelsztik egy ideje, az egész alapja az 1.6, de a source motort használja, csak nem foglalkoznak vele, még mindig beta állapotba van kb.
cobrusz: Már rég kijött és lehet vele játszani, csak szerver nem nagyon van, és sok hibája van még. Amúgy én is vártam hogy milyen lesz, és elég gyalázatos volt első benyomásra, azóta jött asszem két update de sokat nem változtatott a helyzeten, az ötlet amúgy jó lenne. Meg hát igen az igazi cs az 1.6, igaz én sourceoztam csak, egy kétszer 1.6, és source nem ér a közelébe, csak grafikába veri meg, összeségébe a source egyszerűbb lett.
Új hozzászólás Aktív témák
- Miért fárad gyorsabban az iPhone akku, mint az androidos?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Battlefield 6
- sziku69: Szólánc.
- Építő/felújító topik
- iPhone topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- Új FULL HD webkamera + Számla
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor,MS3409
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3074, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
. Köszi a hírt! Asszem be sem léptem volna a hétvégén Steam-re. Nagy vagy Zsoccc!