- Home server / házi szerver építése
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- OLED monitor topik
- Milyen egeret válasszak?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Elkezdtek szállingózni az Arctic P Pro sorozatú ventilátorai
- Milyen notebookot vegyek?
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
sgergi
veterán
Az igaz, hogy x4-en könnyebben kijön majd a különbség. A ventilátor felfogatás sem lett rossz, elsőnek a kampós felfogatóval én is megszenvedtem, de másodszorra már sokkal könnyebben felment. Azért jó ez az újítás, mert egy fokkal még jobb lett, és nem emelkedett viszont az ára. Ennyi pénzért tényleg a legjobb választás.
-
sgergi
veterán
1. Nem az aluminíum is érintkezik a procival, tehát nem csak a hőcsövek, de azok közvetlenül.
2. nem sok a veszteség ott, mert a benne lévő folyadék azon a szakaszon gáz halmazállapotban ugyanúgy mint a talpon. Hőt pedig csak a bordáknál kezd el leadni, tehát ott csapódik vissza. Egyébként sem lehet lejebb tenni a bordákat, mert akkor a lapon nem férne el. -
sgergi
veterán
Az elején van annyi hiba a dologban, hogy a tx és tx2 nem az a különbség, amit írtál. A tx-ből volt külön inteles és amd-s verzió, és 4 tűs ventivel adták. A tx2-ben egyszerre volt amd-s és inteles lefogató is, és 3 tűs ventivel adták.
Még annyi kiegészítés, hogy a tx3-nál az nem feltétlen az olcsósítás, hogy a hőcső közvetlenül érintkezik a procival, annak van előnye, jobb a hőátadás, nincs benne plusz egy réteg.
Egyébként jó cikk, én is akartam egyet írni, ha meglesz a tx3-am. (tx2 nálam eltört, elvileg tx3-ra cserélik)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kazy Computers vélemények - tapasztalatok
- Home server / házi szerver építése
- Hálózati / IP kamera
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- EA Sports WRC '23
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- OLED monitor topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- AZTA! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop Ultrabook 14" -60% i7-1185G7 16/512 FHD IPS Iris Xe
- Sony PlayStation 5 (PS5) Játékkonzol - Lemezes verzió, dobozában!
- Zalman R1 White - Ha valami egyedire vágysz 2.0!
- Riverside 500
- ÚJ Bontatlan Apple Macbook Air 13,6 M4 16GB/256GB - Ezüst - MAGYAR(2025) - mw0w3mg/a - 3 év garancia
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Bomba ár! Dell Latitude E6230 - i5-3GEN I 8GB I 320GB I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Újszerű Asus ExpertBook B1 B1500 - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest