Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peti78
őstag
Most azt csináltam, hogy a vinyók bal oldalára helyezett 14 Sharkoon-t kívülről helyeztem fel az oldallapra. A vinyók bal oldalára pedig kétoldalú ragasztóval és gumicsíkkal raktam fel a 14 es sharkoon-t.
Namármost... Ha egy kicsit visszaolvastál volna, akkor megtaláltad volna azt a postomat, ahol részletesen le van írva a ventik elhelyezése "is"
Abból kiindulva pedig értelmezhetőbb lett volna a kesze-kusza (egyébként valóban hibás) mondatszerkesztésem."Majd egy évvel később regizett, mint amire válaszolt." Ennyi erővel a 34 es hsz-re is reagálhatott volna.
Na mindegy, remélem sikerült megoldani a problémádat
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító teszt
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Samsung Galaxy S9 4/64GB / 12 hónap jótállással!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3315, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3887, 100% Akkumulátor
- 145 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090 (ELKELT)
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3371,100% Akkumulá
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Abból kiindulva pedig értelmezhetőbb lett volna a kesze-kusza (egyébként valóban hibás) mondatszerkesztésem.