Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Autós kamerák
- Milyen házat vegyek?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- M.2-es SSD-ből E1.S-est az Icy Box adapterével
- Effektíve TKL méretűek a Corsair legújabb, numerikus paddal ellátott klaviatúrái
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- OLED TV topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Timyyy
őstag
Azt az Acer Aspire 3935-öt tényleg le kellene tesztelni
-
Timyyy
őstag
Nah végre lett annyi időm, hogy végigolvassam az egész írást. Már bánom hogy nem pillantottam rá az órára akkor amikor nekiálltam, de mindegy, jó sokáig tartott, mára ennyi elég is volt a monitoron olvasásból.
Szuper az írás, pont annyi szakmai cucc van benne amennyi kell, és kaptunk városismertetőt isaminek külön örülök, mert a kedvenceim az ilyen úti leírások, főleg, hogy ez is egy olyan ország, ahová nagy valószínűséggel nem fogok eljutni.
De ha már minden írást elolvastam, gondoltam hasznossá is teszem magam egyben, és ebből a blogból menet közben jegyeztem a helyesírási hibákat, nem kötekedésképpen, csak úgy, segíteni.Időrendben vannak, nem kell megijedni
Mosdjuk többet is láttam csalni.
Ezért kerítenem kell valami tömegközlekedést a metróhoz, hogy ott az elméletben begyakorolt utat hajtsam vége.
meg a többi lényeges állomásnál is keretem egy-egy jellegzetes írásjelet.
Ezzel a szintem szerintem Budapest régies belvárosa már nem tudja felvenni a versenyt.
TCA (Taipei Computer association) kerül sorra.
„Végre olyan ép, ami nem akar többnek látszani.
Erre az adatbázis megmondjam hogy forduljak hátra,
Szerintem ezek a példák pár éven belül teljesen valósak lenhetnek.
azt mondta az Asus emberke, hogy sok közül van a következő laptopsorozatokhoz.
Ugyani a most bemutatott Tegra cuccot a tavalyi
Egy szénen szépen meg van csinálva, kitisztítva,
és lő kell még keríteni az OCZ-t meg a Corsairt.
hogy már találkozott velem Budapestem.
Ez mér azért abszurd!
De titkon azt reméli, hogy úgyis elfelejtem. Én meg el is fogok, mert annyira nem érdekel.
Köszi az írást, nagy élmény volt olvasni!
-
Timyyy
őstag
Sok csajt láttunk már, légyszi valami értelmes képeket, mert aki ilyet akar nézegetni bárhol megteheti a neten, engem maga a program érdekel meg a város, és szerintem nem vagyok ezzel egyedül. Egyébként élvezetes olvasni az írást
-
Timyyy
őstag
Húúú micsoda írás
most hirtelenjében csak a képeket nézegettem, meg pár sort olvastam, de hát ez annyira tetszik hogy holnap nekiugrok és az utolsó betűig elolvasom
Igaz hogy a szakmai dolgokhoz kevésbé értek, de az írás hangulata meg úgy az egész nagyon jóóó!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Autós kamerák
- Kedvcsináló videó is jött a Vivo X300 szériához
- Google Pixel 10 és 10 Pro összehasonlító gyorsteszt
- Linux kezdőknek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Sapphire Pulse RX 6600 XT - eladó!
- ÚJ DELL XPS 14 9440 PROFI Laptop, -70% 14,5" Ultra 7 155H 12Mag 16/512 FHD+ 120Hz /Millió! Ft/
- Vadonat új garanciás laptopok hihetetlen áron! Szeptember Októberi lista! Razer blade zephyrus
- ÚJ HP ENVY x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab -30% 15,6" AMD RYZEN 7 7730U 8Mag 16/1TB FHD
- 512MB (3db) - 1GB (16db) - 2GB (21db) DDR2 RAM-ok (és RAM-Kitek)
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3292
- iKing.Hu Samsung Galaxy S25 Plus Navy 12/256 GB Használt, karcmentes állapotban 3 hónap garanciával!
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600 / RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest