- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- Amazon Kindle
- OLED TV topic
- Steam Deck
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- A Windows 11 lett az úr az asztali PC-k piacán
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Amazon Fire TV stick/box
- Megjött a Red Magic kompakt táblagépe az EU-ba
Új hozzászólás Aktív témák
-
Timyyy
őstag
Azt az Acer Aspire 3935-öt tényleg le kellene tesztelni
-
Timyyy
őstag
Nah végre lett annyi időm, hogy végigolvassam az egész írást. Már bánom hogy nem pillantottam rá az órára akkor amikor nekiálltam, de mindegy, jó sokáig tartott, mára ennyi elég is volt a monitoron olvasásból.
Szuper az írás, pont annyi szakmai cucc van benne amennyi kell, és kaptunk városismertetőt isaminek külön örülök, mert a kedvenceim az ilyen úti leírások, főleg, hogy ez is egy olyan ország, ahová nagy valószínűséggel nem fogok eljutni.
De ha már minden írást elolvastam, gondoltam hasznossá is teszem magam egyben, és ebből a blogból menet közben jegyeztem a helyesírási hibákat, nem kötekedésképpen, csak úgy, segíteni.Időrendben vannak, nem kell megijedni
Mosdjuk többet is láttam csalni.
Ezért kerítenem kell valami tömegközlekedést a metróhoz, hogy ott az elméletben begyakorolt utat hajtsam vége.
meg a többi lényeges állomásnál is keretem egy-egy jellegzetes írásjelet.
Ezzel a szintem szerintem Budapest régies belvárosa már nem tudja felvenni a versenyt.
TCA (Taipei Computer association) kerül sorra.
„Végre olyan ép, ami nem akar többnek látszani.
Erre az adatbázis megmondjam hogy forduljak hátra,
Szerintem ezek a példák pár éven belül teljesen valósak lenhetnek.
azt mondta az Asus emberke, hogy sok közül van a következő laptopsorozatokhoz.
Ugyani a most bemutatott Tegra cuccot a tavalyi
Egy szénen szépen meg van csinálva, kitisztítva,
és lő kell még keríteni az OCZ-t meg a Corsairt.
hogy már találkozott velem Budapestem.
Ez mér azért abszurd!
De titkon azt reméli, hogy úgyis elfelejtem. Én meg el is fogok, mert annyira nem érdekel.
Köszi az írást, nagy élmény volt olvasni!
-
Timyyy
őstag
Sok csajt láttunk már, légyszi valami értelmes képeket, mert aki ilyet akar nézegetni bárhol megteheti a neten, engem maga a program érdekel meg a város, és szerintem nem vagyok ezzel egyedül. Egyébként élvezetes olvasni az írást
-
Timyyy
őstag
Húúú micsoda írás
most hirtelenjében csak a képeket nézegettem, meg pár sort olvastam, de hát ez annyira tetszik hogy holnap nekiugrok és az utolsó betűig elolvasom
Igaz hogy a szakmai dolgokhoz kevésbé értek, de az írás hangulata meg úgy az egész nagyon jóóó!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Valve Index VR Kit
- Uhh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 16/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- Esport PC - i5 13400F, GTX 1080ti és 16gb DDR5
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- AZTA! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop Ultrabook 14" -60% i7-1185G7 16/512 FHD IPS Iris Xe
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- Samsung Galaxy S23, 8/128 GB, Kártyafüggetlen
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Bitcoin miner Bitmain Antminer S9 S9I 13.5 - 14 Th 1250W eladó
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Thor II 1200W 80+ Platinum tápegység! Olvass!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest