- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Házimozi haladó szinten
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Tizenkét tányérra térne át a Toshiba a HDD-piacon
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Analóg fényképezés
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
Új hozzászólás Aktív témák
-
Prof
addikt
Ja jelképesen fura a CPU rész. Pedig tuti hogy profi szinten egy homogén AMD CPU+GPU kombóval sokkal jobb hatékonysággal, profibb gépet lehetne építeni. Odáig nem is megyek mi lenne ha nem minden beleértve még a Cinbenchet is, nem Intel compileres progi lenne.
Nekik van egyedül erre technológiájuk de a piaci viszonyok miatt mégse profitálnak belőle csak a filléres konzol chip fronton.
-
mondjuk x2 idején is csak a csúcs, az intelénél ténylegesen gyorsabb procik száltak el árban... a "budget" kategória kb. a celeron árszintjén versenyzett azoknál jobb teljesítménnyel.
igaz, akkor még jóval lejjebb voltak ezek az ársávok. (mondjuk a forint is jobb volt, a dollár meg gyengébb)
-
Whysperer
addikt
Iszonyat AMD-s vagyok az is voltam. meghalt az FX-em és votl elfekvőbe a leírásomban lévő gép a
havernak és pár Ft-ért szereztem meg azért van csak ez az i7. kellett a gyorsan munkára a gép. De Kb mé gmindig gyalulhatom vele ezerrel ,mert meg se reccen se munkára, se játékra. Persze tuti van jobb meg nem ,de van oylan guild társam aki konkrétan 2080Ti oylan atom láma ,ho gymég abba is belehal ,ha megnyomja az egér gombját -
-
- = Zk = -
félisten
megláttam az első (új) Grid videót, és rá pár napra elő is lehetett rendelni,. elő is rendeltem.... a CP2077 ugyan ez lesz számomra...
de tény, hardvert nem....Tudod, ez a Prohardver, nem a gamestar...
hát, ez sajnos nem jelent semmit jelen felállásban... a PH régen nagy név volt.. ma már sokan elhullottak vagy a read only módot preferálják... érthetően... de ebbe nem akarok belemenni, aki érti, érti...
de na... ne mvolt akkor sem tökéletes, de na.. amikor a "mikulás" banánjától rettegtek az emberek nyáron is, másabb világ volt
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Háztartási gépek
- One mobilszolgáltatások
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Házimozi haladó szinten
- World of Tanks - OFF topic
- Android szakmai topik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- További aktív témák...
- Lenovo Legion Go Z1 Extreme + kiegészítők 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3440, 90% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 3800X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 SUPER 8GB ZALMAN T7 FSP 650W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3688, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest