Új hozzászólás Aktív témák
-
Tigerclaw
nagyúr
Én ma szerintem Ryzen-t vennék ha lenne extra pénzem a gép fejlesztésre, mert ott a pénzemért többet kapnék, de azért megvárnám hogy a ZEN+ megjelenjen és kicsit igazodjanak az árak. Ráadásul az Intelnél nagyon nem tetszik, hogy egy alaplap gyakran csak egy CPU generációt szolgál csak ki.
Viszont, ha olyan processzorom lenne ami neked van, biztos nem cserélnék még 1-2 évig, mert felesleges, hacsak nem munkára használod és váltanod kell valami sokkal komolyabbra. Igazodni kell az új tempóhoz. Nincs értelme olyan sűrűn processzort cserélni, mint régen. Az AMD most a felzárkózás és a gyártástechnológiai váltás miatt nagyot ugrott, de mostantól ők is várhatóan az évi +5-10% -os teljesítménynövekedésre állnak be, az Intelhez hasonlóan. Én azt mondom, hogy 4 évente elég processzort cserélni, hacsak nincs extra oka és értelme. Én vagy 7 éve használom ugyanazt a CPU-t, de tökéletesen elég arra amire én használom ritkán. Persze ha a PC-m naponta használnám, vagyis az lenne a fő gépem, azért váltanék valami újra, de csak a fogyasztás miatt.
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- NBA és kosárlabda topic
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Macska topik
- Tesla topik
- Opel topik
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Synology NAS
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S-15IKB - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! AMD Ryzen 5 2600 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged