Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• zsolt0017

tag

válasz Ren Hoek #341 üzenetére

Na és itt jön képbe az, aki most kar gépet építeni (én pl). FHD lesz, az tuti és intel proci a ddr4 miatt főleg, a zen-re már nem tudok várni (bár ez ahogy újabban tájékozódtam nem befolyásolja a kártyát). Mikor kijött az új Pascal ujjongtam, hogy végre, a pénzemért normális cuccot tudok összerakni az 1070-nel. Aztán jött ez a 480, ami első blikkre csalódás, de ahogy tájékozódtam, végigolvastam a kommenteket, elgondolkodtam.

Szóval ha szeretnék a jelenlegi címekkel is játszani, mert a mostani konfiggal lehetetlen (Witcher 3, Fallout, GTA), arra kevés lesz a 480, de az 1070 meg a jövőben hullik majd szét ? :F Ha ezeket a címeket vinné majd normálisan és a jövőben profitálnék a dx12-ből ráadásul olcsóbban (a pénz azért számít), akkor inkább ezt a lépést húznám meg. Szerinted/szerintetek? :F Persze, ha 3 évig húzza a 480, az is tökéletes ha belegondolok, az ilyen kategóriába eső kártyákat nagyobb gusztussal cseréli az ember (vagy veszek mellé mégegyet), mint a kétszer ennyibe kerülő szörnyeket.

A topicot végigolvasva tényleg nevetséges dolgok vannak itt, mind amd mind nv részről. Az utóbbi időben nv felé húztam, de mindig is elismertem az amd fejlesztéseit + jelenleg is az ő kártyájukon gondolkodom. Ahogy mindenki inkább Azt csinálná ami jobban megéri minthogy feleslegesen fanboykondjon. Gusztustalan

Új hozzászólás Aktív témák