- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen lézer nyomtatót vegyek?
- Raspberry Pi
- Asztali PC-s teljesítményt ígér az AYANEO közelgő kézikonzolja
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Melyik tápegységet vegyem?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Autós kamerák
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsolt0017
tag
válasz
Ren Hoek
üzenetére
Na és itt jön képbe az, aki most kar gépet építeni (én pl). FHD lesz, az tuti és intel proci a ddr4 miatt főleg, a zen-re már nem tudok várni (bár ez ahogy újabban tájékozódtam nem befolyásolja a kártyát). Mikor kijött az új Pascal ujjongtam, hogy végre, a pénzemért normális cuccot tudok összerakni az 1070-nel. Aztán jött ez a 480, ami első blikkre csalódás, de ahogy tájékozódtam, végigolvastam a kommenteket, elgondolkodtam.
Szóval ha szeretnék a jelenlegi címekkel is játszani, mert a mostani konfiggal lehetetlen (Witcher 3, Fallout, GTA), arra kevés lesz a 480, de az 1070 meg a jövőben hullik majd szét ?
Ha ezeket a címeket vinné majd normálisan és a jövőben profitálnék a dx12-ből ráadásul olcsóbban (a pénz azért számít), akkor inkább ezt a lépést húznám meg. Szerinted/szerintetek?
Persze, ha 3 évig húzza a 480, az is tökéletes ha belegondolok, az ilyen kategóriába eső kártyákat nagyobb gusztussal cseréli az ember (vagy veszek mellé mégegyet), mint a kétszer ennyibe kerülő szörnyeket.A topicot végigolvasva tényleg nevetséges dolgok vannak itt, mind amd mind nv részről. Az utóbbi időben nv felé húztam, de mindig is elismertem az amd fejlesztéseit + jelenleg is az ő kártyájukon gondolkodom. Ahogy mindenki inkább Azt csinálná ami jobban megéri minthogy feleslegesen fanboykondjon. Gusztustalan
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- magyar billentyűzet - 162 - 163 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4060
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Ha ezeket a címeket vinné majd normálisan és a jövőben profitálnék a dx12-ből ráadásul olcsóbban (a pénz azért számít), akkor inkább ezt a lépést húznám meg. Szerinted/szerintetek?