Új hozzászólás Aktív témák
-
tamas1985
tag
hát ez az ár még úgyis jó szerintem ha uro lesz belőle, de majd meglátjuk, eddig nem akartam tabletet de ezzel az árral egyre szimpatikusabb a dolog.
-
Graphics
Jómunkásember
Tudtam, hogy MTK
,remélhetőleg itthon is jó árral indít
mint a FonePad
-
A 8gb-s modell az jó ár lenne ha itthon is ennyi volna,de mire ideér az 40k körül lesz
-
banhammer
veterán
Miért sajnálja belőle az Asus a HSDPA modemet?
-
The Exiled
tag
Már nem azért, de a 16 gb-os 7" gép ezért az árért mindenképp best buy. Ha ugyan ennyiért átjön forintban akkor mindenképp veszek egyet. Perpill ilyen áron csak a Concorde Tab Speed tud vele versenyezni, De emelett ott van a név, a +2 mag, meg a kétszer annyi tárhely. ( ha adó, szállítás, stb rájön, és a 8bg-s modell fog 35 ezer forintba fájni még akkor is bestbuy)
-
Joci42
tag
Az fHD 10-en windowst is lehetne futtatni?
-
prolad
addikt
A kisebbik elég jó árral rendelkezik ezért a tudásért.A nagy se rossz (2gb ram,hurrá).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Direct One (műholdas és online TV)
- Óvodások homokozója
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- sziku69: Szólánc.
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- OLED TV topic
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Spórolós topik
- Maximum két évet ad a 150 mm-es wafereknek a TSMC
- Fotók, videók mobillal
- További aktív témák...
- Dobozos DELL Inspiron 16 Fémházas Multimédiás Laptop 16" -40% Ryzen 7 8840U 8mag 16/1TB FHD+ IPS
- Csőtörés bemérés - Csőtörés Javítás Szakszerűen
- Professzionális vízszerelés 0-24 akár azonnali kiszállással
- Fiorenzato AllGround eladó
- Új Zsír Dell Inspiron 14 7441 Érintős Ultrabook Laptop -25% Snapdragon X Plus 10Mag 16/1TB SSD QHD+
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP Elitebook 840 G1 - i5-4GEN I 8GB I 180GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest