- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- ASUS notebook topic
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- A SAMA jóvoltából konkurenciája jött a Thermalright léghűtéseinek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Bluetooth hangszórók
- OLED TV topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
mepet
addikt
Ilyen igényes reklámvideót minden számítástechnikai terméknek!
Én egy olcsóbb NAS-t választottam, de mindig is tetszettek a QNAP termékei, a régebbiek közül a 2.5 colos vinyós változatra fájt a fogam sokáig, az sem volt egy "hétköznapi" példány...
-
.mf
veterán
"Ennek kiküszöbölésére a QNAP úgy döntött, hogy Sigma Designs SMP8643 chipre épülő médialejátszóját két-és négyfiókos NAS-sal házasítja össze. Az ötlet egészen érdekes"
Nem volt ilyen termékekkel dolgom, mert inkább építettem egy ionos minigépet magamnak, de ez mennyivel tud többet, mint egy ethernet-csatlakozós, szoftveresen okosítható (linux fw) merevlemezes multimédia-lejátszó? Jó, ez legalább gyárilag, és talán jobban tudja ugyanazt, amit a másiknál kézzel kell beállítgatni, de az ötlet nem új.
-
osztraksajt
őstag
Nekem van NAS-om is, meg médialejátszóm is, meg gigabites kábelezésem. Ennek ellenére sem működik minden mindennel tökéletesen. Ráadásul úgy látom egy DVB tuner is van ott az USB-ben amiért különösen nagy pirospont.
Ha megfelelően kialakított helyre rakja az ember mondjuk green HDD-kel akkor nem jelentős ezeknek a célhardvereknek a hanga. Ráadásul használat közben a tv hangja simán el is nyomja, anélkül meg teljesen néma is lehet ha nem néz róla semmit az ember. Nekem is leáll a ventilátor ha semmi, vagy csak minimális terhelése van, de működés közben is igencsak fülelni kell már 3 méterről hogy működik-e.
-
rudi
nagyúr
Abban hogy megveszed, odateszed és megy. Ellenben egy HTPC amellett, hogy rugalmasabb, halom konfigurlás igényel, ha olyan szinten akarod használni adattárnak, mint amit ezek a NAS-ok tudnak (júzerkezelés, offline/online hálózati elérés, különböző stramelés a hálózaton, automata mentés, printserver), akkor a HTPC-re külön NAS-os oprendszert is kell majd telepíteni, ami nem két perces meló.
-
ZCoyote
őstag
Jók ezek a Qnap cuccok. Én is beneveznék egy sima 4 lemezes Nas-ra csak ne lenne ilyen horror ára.
-
"Egyetlen kérdés marad csak, hová rejtik a két winchester és a ventilátor hangját?"
Ez most azt jelenti, hogy teljesen halk?
-
MZperX75
addikt
Ez a végén olvasható házasítás(média lejátszó+NAS),miben jobb ,mint egy HTPC?
Nem látok több elönyt,vagy csak nem vagyok annyira otthon ebben a témában.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Garanciális Gamer Számítógép, PC (GTX 1070 8GB, I7-7700, 16GB RAM, SDD) Beszámítás Posta ok (32)
- iPhone 11 128GB fekete, gyárilag független, újszerű karcmentes állapot, 87% akku, legjobb ár!
- iPhone 12 128GB FEHÉR, gyárilag független, újszerű karcmentes állapot, 94% akku, doboz, legjobb ár!
- iPhone 12 128GB fekete, gyárilag független, karcmentes kijelző szép állapot, 86% akku, legjobb ár!
- Félkonfig Asus z690, i7-12700k, 4x8gb 4400mhz, 1tb Ssd,
- Xiaomi Redmi 9T 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450 - i5-5GEN I 16GB I 256SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- Akció! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest