- Projektor topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Sokrétű segédkijelzővel gyarapodott a Corsair portfóliója
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Merevlemezek megbízhatósága, élettartama
- Melyik tápegységet vegyem?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Polemius
senior tag
Azért irreálisnak nem nevezném.
Egyrészt nem egy házikönyvtár eléri a 2-3 ezer kötetet és többnyire a helyhiány, meg a pénz korlátozza (én már lassan nem tudom hová tenni a - hagyományos, papír - könyveimet). Az igaz, hogy 5e kötet már igen komoly ilyen kategóriában.
Másrészt hozzá lehet számolni újságokat, magazinokat stb., hiszen egy ilyen eszköz ezek "fogyasztására" is kiváló és kényelmes megoldás. Az ötezer kötet nyilván hasraütés-szerű (írhattam volna háromezret akár, sokaknak az is hihetetlen lenne) volt, de ezeket az egyéb dolgokat is beleértettem.
-
ddekany
veterán
Szerintem a papír könyv ott válik egyértelműen környezet terhelőbbé, hogy a könyvektől függetlenül úgy is egyre több embernek van laptopja meg minden efféle high-tech kacata... Tehát akkor ha amellé még könyvet is gyártunk, az már csak nagyobb terhelés, mintha a meglévő készülékéken olvasunk.
Új hozzászólás Aktív témák
- Netfone
- Greenwashing és zöld sivatag miatt támadják az Apple Watch-ot
- Projektor topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Windows 11
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- BestBuy topik
- Milyen program, ami...?
- Autós topik
- További aktív témák...
- HP 255 G7 AMD Ryzen 3 3200U 8GB DDR4, 128GB SSD + 1TB HDD, Windows 11, 15.6 HD laptop
- Lenovo ThinkPad T14 Intel I7 10610U
- Asus TUF Gaming A15 ASUS FA507XU 15,6" FHD 144Hz, R9-7940HS, 32GB, 2x2TB SSD, GeForce RTX 4050
- Dell Latitude 5410 Laptop 14", i5-10310U, 8 GB, 512 GB, Touch, Win11 - B
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO LOQ 15IRH8 15 Gamer notebook - i5 12450H 16GB DDR5 1TB SSD RTX 3050 6GB WIN11
- Új Lenovo 16 Ideapad Slim3 WUXGA IPS Ryzen5 7530U 4.5Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
- Huawei MatePad Pro / Wi-fi/ 12 RAM 512GB / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest