Új hozzászólás Aktív témák
-
Azért a Flash-t egy 3D-s játékhoz hasonlítani nem bölcs dolog.
A Flash egy script nyelvre épül, ami nem arra való, amire a DirectX, vagy openGL.
Ha megírnád JavaScript-ben ugyanazt, akkor még lassabb lenne. Akkor az is szar?Persze, a Flash Player valóban szar, de reméljük a SL3 hatására az eddiginél sokkal jobban összekapják magukat a srácok.
-
Nem tudom.
Egyébként csak a böngészős Flash player ennyire tetű, az asztali nem annyira, bár azt sem nevezném gyorsnak, és GPU gyorsításról az se hallott még.Olvastam nemrég egy Adobe programozó blog bejegyzését pont a témáról. Azt írta, hogy ez nem olyan egyszerű, és attól még, hogy a player kihasználja a GPU-t (állítólag 9.xx óta használja), attól még nem lesz gyorsabb, sőt bizonyos esetekben még lassabb is lesz, és még a proci terhelése is növekedhet.
Persze, fingom sincs, hogy miről vakerolt, mert ez így elég vicces.No, sebaj, majd ha kijön a végleges Silverlight 3 fasza GPU gyorsítással, ami valóban gyorsít is, akkor majd talán elgondolkodnak Adobéék is, bár sztem az fogják játszani, mint az nV a dx10.1-el; "minek az, úgyis nagy a részesedésünk..."
-
-
Értem, de asztali gépen sem lesz GPU gyorsítás Radeon-on? Vagy ott nV-n sem lesz? Vagy hogy?
Régóta dolgozom Flash-el is, és komoly probléma, hogy régebbi gépek (2 magos 3,2GHz-es P4) meghalnak a kicsit komolyabb animációktól, főleg az új effektekkel együtt.
Sőt, az én 3GHz-re húzott E1200 (2db core2 mag, 512 L2 cache) cerkám is megpusztul egy 800x600 méretű Flash rajzfilmtől, ha van sok csicsa rajta. -
"Az új Adobe Flash Player a GeForce és a Quadro mellett támogatja majd a Tegra rendszereket is"
Tehát, csak nV karin megy majd a Flash gyorsítás?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Asus TUF 16 FA607PI - 16" 2,5K 165Hz - Ryzen 9 7845HX - 32GB - 1TB - RTX 4070 - Win11 - 1,5 év gari
- Eladó egy Ezüst Macbook Pro M3 8Gb/500Gb, Francia bill,20Ciklus, 1év Apple garival
- Eladó egy Ezüst Macbook Pro M3 8Gb/500Gb, Arab bill, 3Ciklus, 1év Apple garival
- Eladó egy Macbook Pro M3 8Gb/1TB, Német bill, 2Ciklus, 1év Apple garanciával
- Eladó egy Macbook Pro 14" 10/10/32/512Gb Ezüst színű számítógép, 1év Apple Garanciával, Arab bil
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
- Erő és sebesség? Most az Öné lehet! Ráadásul kamatmentes rèszletre is!
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- Felújított számítógépek/merevlemezek Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest