- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED TV topic
- Apple MacBook
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Sugárkövetés nélküli sugárkövetés felé menetel az új PlayStation
- 3D nyomtatás
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Autós kamerák
- Leállítja a legjobb CPU-hűtőinek szállítását az AMD
Új hozzászólás Aktív témák
-
Allien
veterán
De senki se mondja, hogy MA KELL megvenni ezt a procit! Amikor kezd vége lenni az AM3-nak, és nem nagyon jon már uj proci, akkor kell szét nézni az adott helyzetben legerősebb procit megvenni, és ennyi. Ram oldalon most van 4 gigám, pár éven belul is max 8 giga elég lesz, mert még ma is qrva ritka a 8 gigás szet. Tehát, MAJD lehet, megéri ez a proci is, bár nekem max akkor, ha menne léghutessel 4,6 korul.
-
Bogyó bá'
nagyúr
Mert miért is?
Én pont most fogok váltani Athlon II-250-ről (3,0GHz), Phenom II- 955-re (3,2GHz), egy elavult AM2+ -os rendszerben, tehát 4GB DDR2-1066 ramos cuccban.
30 ezer az új proci, a még garis régit dobozostul / bontatlan ventistül egy tizesért el lehet adni, magyarul 20 ezer forintból simán megduplázom a gépem teljesítményét.
Nekem bármilyen más upgrade ennek sokszorosába kerülne, alig nagyobb teljesítménynyereség mellett.Persze nem annyira sürgős a dolog: lehet megvárom, hogy kijöjjön a Bulldozer, és még lejjebb menjenek a régi cuccok árai. Akkor nem eladom az Athlont, hanem megy az asszony gépébe a 4600+ helyére. Az meg kuka, vagy dísznek a polcra...
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Bomba ár! HP ProBook 430 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gar
- Emlékezetes gamer élmény, amit megvásárolhatsz VAGY akár ki is bérelhetsz! Akár rèszletre is!
- 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2980
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest