Hirdetés
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mini-ITX
- TCL LCD és LED TV-k
- Őszre feketét ölt a THEC64 Mini
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen SSD-t vegyek?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- DUNE médialejátszók topicja
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
rovtiv
tag
Szerintem az itt folyó vita alapvetően kétfelé ágazik. Nem teljesen mindegy, hogy valaki azért vesz otthonra erős processzort, mert napi rendszerességgel ki is használja, vagy pedig azért, mert csak? Akár így, akár úgy, nyilván megéri neki, hiszen ezért veszi meg. Ettől függetlenül, igenis vannak alapvető tényszerűségek, amiknek alapján ár-érték egyenleget lehet vonni. Például vitán felül áll, hogy egy Phenom II 955 38K-ért kedvezőbb ár-érték arányú darab, mint egy i7-990X negyedmillióért. Mégis vannak (és lesznek) akik az utóbbit választják, mert csak. Mert megtehetik. Ugyanez a helyzet a Ph II 955-tel és az új Ph II 980-nal kapcsolatban is. Itt mindenki tudja, hogy a 955 alapfesz környékén hozza a 3.7GHz-t. Mégis lesznek akik megveszik a 980-at, mert megtehetik, hogy néhány ezrest rádobnak. Én személy szerint nem venném, mert nekem nem éri meg.
Más a helyzet, amikor valaki munkára, pénzkeresetre használja a gépét. Ilyenkor már fontos lehet, hogy egy adott munkafolyamat mennyi időt vesz igénybe, de ekkor már rég nem a márkapreferenciák számítanak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gumi és felni topik
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Háztartási gépek
- NBA és kosárlabda topic
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Formula-1
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- További aktív témák...
- Extra olcsó! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- BESZÁMÍTÁS! ASUS C246M i5 9400F 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1660 Super 6GB Zalman N4 Zalman 600W
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 512GB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest