Új hozzászólás Aktív témák
-
menalcas
őstag
Amúgy pontos megjelenési dátum van ? (tudom le vagyok maradva)
-
menalcas
őstag
válasz
BalaNce87 #46 üzenetére
"Ameddig nincs korlátozás egy kaszt alapú játékban addig picsányit nem ér az egész."
ezért jók a modok, mert ott nem egy szabály van amit vagy betartassz vagy nem, hanem alapból le vannak azok a funkciók tíltva.
Így nincs vita, akinek meg nem tetszik az megy máshová ahol lehet mást tolni és itt megint ott lyukadunk ki hogy legalább van választási lehetőség . -
menalcas
őstag
válasz
BalaNce87 #43 üzenetére
Sose voltam igazi pro, de ez az el sem engeded a gombot és 3 embert megölsz dolog max valami hc tdm vagy hc ffa ban jön be, de waron igencsak kivágnak a saját csapattársaid
Figy van a pubolás meg van a többi (gyak war, war, cb), és nem mondom hogy rossz volt a pam, de az által, hogy ki lett véve sok minden a pro modban sokkal inkább az ügyességen múlt a játék mint azon, hogy milyen tömegpusztitó fegyverrel kempeled el magad.
M1 lehetne ezen veszekedni még, de aki komolyan vette és nem csak pubozott az nem akadt fenn azon hogy milyen moddal kell tolni.
Arról meg hogy DE-el miket műletek egyesek csak annyi, én berettával olyanokat löttem fénykoromban hogy az ellen szeme ketté állt ...
De most annyira felcsigáztál, hogy lehet kicsit nosztalgiázok COD4-el, sőt tolnám is szivesen de már rég nincs meg a team -
menalcas
őstag
Látom nem érted mi a lényeg, dedi szerón oda mész ahova szeretnél természetesen ha van hely, az meg egy másodlagosan jó dolog ha van saját szeród, hogy olyan modot teszel fel amilyet jól esik, pam, pro, zombi,fairplay tök m1, de azt csinálsz ami jól esik nem azt amit dob a gép
Nekem legalábbis ez a fontos, dedi szeró amit lehet modolni, természetesen mint mondtam nem az előnyökhoz jutás végett hanem a normális warozásért ! -
menalcas
őstag
Nekem már egy ránc felvarrott MW1 is jó lenne, és talán most meg is kapjuk, én már várom !!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Villanyszerelés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Linux kezdőknek
- Microsoft Edge
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- További aktív témák...
- Valve Index VR Kit
- Uhh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 16/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- Esport PC - i5 13400F, GTX 1080ti és 16gb DDR5
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- AZTA! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop Ultrabook 14" -60% i7-1185G7 16/512 FHD IPS Iris Xe
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest