Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• ityam

őstag

hat nem tudom most lefuttattam a 3dmark03 at vegig, nem csak a nature tesztet. es a 3. tesztben hibazott. szal nem teljesen jo ez a beallitas meg.
    amugy 180 pontot hoztak az alapbeallitasaimhoz kepest ezek a feltornazott ertekek.
    azt nem tudom hogy mennyivel lehetne jobban tuningolni az XTs beallitasokkal mint ezekkel. nincs hangulatom kiprobalni. ezekkel megy 1050 en amit igy alapbol be tudok allitani maxra az ati tray toolsba. szal biztos menne feljebb is csak alapbol eddig van skalazva. szerintem en sem fogok ezekkel jaccani, de azert kiprobalhatjak az XT/XL es emberek az en alap beallitasaimat. mert furcsa hogy azzal jobb. raadasul 2 FPS el a nature tesztben. pedig azt varna az ember hogy az XT kartyakat jobban felturbozzak memoria teren is mint a sima x800 akat.
    bar lehet hogy ahhoz van koze hogy nekem alapbol 700MHz re allitottak be a ramjaimat es valami kompenzalaskeppen allitottak kissebbre a idoziteseimet. de hat akkor is fel lehetett tornazni, szal nem vili nekem. mert ha igy nem lehetne annyira huzni mint az XTs beallitassal akkor megertenem hogy igy allitjak hogy latszolag kevesebbnek tunjon ez a tuning. teszem azt ha csak 900MHz ig tudnam huzni, akkor is meglett volna az a sebesseg mint az 1000 meno XL nek mondjuk mert agresszivebbek a timingek. de ha ezzel is megy ugyanolzan nagy orajelen akkor miert ne ezt hasznalnak az XL/XTsek.
    Nah jo probalgatast.

Új hozzászólás Aktív témák