- Samsung Galaxy Tab S8 Ultra - szépséges a szörnyeteg
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Milyen videókártyát?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fujifilm X
- Azonnali fotós kérdések órája
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Házimozi belépő szinten
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
ityam
őstag
hat nem tudom most lefuttattam a 3dmark03 at vegig, nem csak a nature tesztet. es a 3. tesztben hibazott. szal nem teljesen jo ez a beallitas meg.
amugy 180 pontot hoztak az alapbeallitasaimhoz kepest ezek a feltornazott ertekek.
azt nem tudom hogy mennyivel lehetne jobban tuningolni az XTs beallitasokkal mint ezekkel. nincs hangulatom kiprobalni. ezekkel megy 1050 en amit igy alapbol be tudok allitani maxra az ati tray toolsba. szal biztos menne feljebb is csak alapbol eddig van skalazva. szerintem en sem fogok ezekkel jaccani, de azert kiprobalhatjak az XT/XL es emberek az en alap beallitasaimat. mert furcsa hogy azzal jobb. raadasul 2 FPS el a nature tesztben. pedig azt varna az ember hogy az XT kartyakat jobban felturbozzak memoria teren is mint a sima x800 akat.
bar lehet hogy ahhoz van koze hogy nekem alapbol 700MHz re allitottak be a ramjaimat es valami kompenzalaskeppen allitottak kissebbre a idoziteseimet. de hat akkor is fel lehetett tornazni, szal nem vili nekem. mert ha igy nem lehetne annyira huzni mint az XTs beallitassal akkor megertenem hogy igy allitjak hogy latszolag kevesebbnek tunjon ez a tuning. teszem azt ha csak 900MHz ig tudnam huzni, akkor is meglett volna az a sebesseg mint az 1000 meno XL nek mondjuk mert agresszivebbek a timingek. de ha ezzel is megy ugyanolzan nagy orajelen akkor miert ne ezt hasznalnak az XL/XTsek.
Nah jo probalgatast.
Új hozzászólás Aktív témák
ph Megvizsgáltuk, mennyit számít a memória mérete a videokártyán: ATI Radeon X800 XL 512 MB vs. 256 MB
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Microsoft Office és Office 365 topic
- Samsung Galaxy Tab S8 Ultra - szépséges a szörnyeteg
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kedvenc zene a mai napra
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Milyen videókártyát?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- További aktív témák...
- MSI GeForce RTX 4070 VENTUS 3X E 12G OC
- Eladó egy használt MSI RTX 3060 Ti Gaming X 8GB LHR videókártya
- 27% Számla! Sapphire RX 7900 XTX Vapor-X 24GB GDDR6 Nitro+ Videokártya! BeszámítOK
- MSI GeForce RTX 5080 16G GAMING TRIO OC majdnem új 2028.04.22-ig magyar garis
- 3 Év Gari - Asus RTX 3060 12GB Dual V2 OC 192bit
- Bomba ár! Dell Latitude 7280 - i5-7GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest