- Három játékprofillal készült az új Arc meghajtó
- Befutottak a beágyazott rendszerekbe szánt, tempós Ryzenek
- Mi történik a szemeddel, ha napi 8 órát monitort nézel? | Orvos válaszol
- A Synology visszatáncolt a saját márkás HDD-k megkövetelésének kapcsán
- 350 Hz-es IPS kijelzővel gyarapodott a Samsung portfóliója
- CPU léghűtés kibeszélő
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen notebookot vegyek?
- Már nem tudni, hogy mikor kerülhetnek piacra a DGX Spark gépek
- OLED TV topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Apple MacBook
- SSD kibeszélő
- Másodszor is nekifut az AI PC-k meghódításának a Qualcomm
- A Synology visszatáncolt a saját márkás HDD-k megkövetelésének kapcsán
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Sajnáltam lecsavarozni a rácsot, féltettem, hogy így túlságosan szabadon lesz a táp. Bár belegondolva nincs mitől félteni, biztos helyre került az.
A bekapcsológombról tartom, hogy beljebb kellene lennie, vendégeskedett nálam pár napig egy másik Stacker ([link]), azon mintha nem így helyezkedett volna el.
Az előlapi panelt valamikor hét elején úgyis kiveszem: Gondolom, hogy a nem használt előlapi USB és egyéb portok vezetékeit le lehet húzni róla, ezt meg is ejtem. S akkor már ránézek a bekapcsológomb beépítésére is, látszik-e belőle valami. Ha nem, akkor természetesen nem piszkálom meg.
Azóta észrevettem, hogy a ház tetején lévő rács is kicsit ferdén van a helyére applikálva, de ez egyrészt úgysem látszik, másrészt lehet, hogy az ottani ventilátor csavarjanak a megigazításával korrigálható.
Mindenesetre - még ha nem is úgy tűnik - már túltettem magam ezeken a dolgokon. Jól felsoroltam mindent, ami nem tetszett. A pozitívumokkal nem fogom ugyanezt megtenni, mert egyrészt tele van velük a topic, másrészt ha ilyen szinten elkezdeném részletezni őket, soha nem érnék a lista végére.
Most este bekapcsolva tűnt fel, hogy mennyivel halkabb a gép. S ha be akarok tenni egy CD-t a meghajtóba, mégcsak le sem kell hajolnom.
A masina belseje is szembeötlően kulturáltabban néz ki, s ebben a házban tényleg lehet légmozgás, az összes alkatrész 6-7 fokkal alacsonyabb hőmérsékletű!
Szerelni is egyszerű, a kinézetre pedig igencsak impozáns. Törpös, na!
#345 & #346: Majdnem leestem a székről basszus!
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- iPhone topik
- CPU léghűtés kibeszélő
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen notebookot vegyek?
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- Már nem tudni, hogy mikor kerülhetnek piacra a DGX Spark gépek
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 192SSD I 12,5" FHD Touch I W10 I Cam I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- HP Dell, Lenovo, Fujitsu, üzleti kategóriás notebook kiárusítás
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest