- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Házimozi belépő szinten
- Plazma TV topic
- A Windows 11 lett az úr az asztali PC-k piacán
- TCL LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
Aktív témák
-
Egy másik példa: ''a legtöbb embernek fogalma sincs arról, hogy mennyi idő és energia megcsinálni egy normális portál-motort, meg egyáltalán, hogyan zajlik egy ilyen fejlesztés.''
Nem hiszem, hogy supercow, mint fejlesztő, olyan nagyon tiltakozna a fenti állítás kapcsán. Főleg, mert egyszerűen így van. A legtöbb ember nem programozó. Nos, én csak annyit írtam, hogy a legtöbb ember nem is hw tesztelő és újságíró.
No offense, everyone, komolyan..! -
Nem hiszem, hogy bármi bántót írtunk volna. Az mindenesetre biztos, hogy semmi ilyen gondolat nem volt bennünk. Nem hiszem, hogy derogáló lenne az olvasókra nézve, hogy jó eséllyel nincsenek tisztában azzal, hogy pontosan hogyan és mennyi ideig készül egy ilyen cikk. Én sem lennék, ha nem ez lenne a munkám.
De, egyébként nekem úgy tűnik, hogy - valamiért - csak te szívtad mellre ezt a kérdést... (komolyan, fel sem merült bennem, h az egy problémás mondat lehet) -
BLOG ON:
No, reggel eleresztettük a feltöltést a Press Centerből, 3 óra alatt végzett is a nagy képekkel, úgyhogy most elvileg mind fent van!
A mai napon nem volt szinte semmi érdekes, így éjjel megpróbálunk - először - rendesen aludni. Ugyan hivatalosak vagyunk egy ''kötetlen gyártói vacsorára'' (értsd: buli), de ma már muszáj aludni.
A cikkbe szöveget még mindig nem tudunk tenni, de ehhez szerencsére már nem kell komoly sávszél -- csak egy kevésbé döcögős PH! szerver kéne. Jövő / jövő utáni héten egyébként a szervert is cserélni fogjuk.
Jók legyetek, tolunk fel anyagot, amint van időnk / valami...
:BLOG OFF
Aktív témák
Hirdetés
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Windows 10
- Windows 11
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- További aktív témák...
- Wacom Cintiq DTK-2260 - Digitális rajztábla
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VivoBook X1504ZA notebook - i3 1215U 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Intel UHD IGP WIN11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S23 , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- 130+131+132+133 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest