- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen notebookot vegyek?
- 3D nyomtatás
- TCL LCD és LED TV-k
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen videókártyát?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Autóhifi
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rapid
aktív tag
Na ez érdekes cikk.
Manapság szembe találkoztam a párhuzamosan futó feladatok lassítják a dolgokat problémával.
Konkrétan ha a háttérben családi vhs-t digitalizálok, míg én 150-200Mb-os képekkel szöszölök azért az érezhető.
Elolvasva a tesztet, ha ma vennék gépet akkor az e hónapban megjelent A64 3800+ X2 -re esne a választásom. Alapból jó proci. Plussz 2400-on járatva kb azt hozza amit a 4800+ alapon, ha áll az amit itt olvastam:
http://www.xbitlabs.com/articles/cpu/display/athlon64-x2-3800_12.html
(szerintem ezt ugye simán tudnám hozni a hyperx pc 3200-as kittel 20%-os ttuninggal)
Csak mondjuk ma az mwave.com árlistán:
3800+ X2 = 385 dollár kb 77 000 forint
4800+ X2 = 985 dollár kb 197 000 forint
Lehet hogy hozatok egy 3800+ X2-t?!
ui. és maradhat az agp-s Matrox Millenium G550-em is amitől meg nem válnék... -
Fiery
veterán
válasz westlake #280 üzenetére
Fogalmam sincs, hogyan lehet egyforma a mem.savszel A legujabb EVEREST Home Edition beta pedig innen toltheto le:
Bővebben: link
Fiery -
westlake
félisten
nem tudsz megfelemliteni
ezzel a tesztel kapcsolatban nehany dolgot nem ertek..
mi ez a 4800+ @ 2.0 ghz? gondolom en ez 10*200.. a memoriatesztek 95% kimutatja (mondjuk az everest pont nem ), hogy az a64-eknel minel alacsonyabb a szorzo, annal kisebb a memoriasavszelesseg (ha csak kis merteken is)
tehat ezt a tesztet en eleve nem tudom hitelesnek tekinteni.
a masik dolog..
en egy 3700+ san diegot es egy x2 4400+ toledot hasonlitottam ossze, es a legtobb memteszt (koztuk az everest), full ogyanolyan memsavszelesseget allapitott meg
errol mi a velemenyed?
[Szerkesztve]Play nice!
-
Pörzsimester
tag
Hali! Teccett a cikk, meg amit eddig írtatok!
Szerintem is drága egy mezei júzernek... DE!!! Az AMD processzoron belül oldotta meg a 2 magos dolgot, míg az Intelhez kell a 945 955 chipset ami ugyibár egy kicsit drágább, mint ha én belenyomom egy chaintech vagy gigabyte v. msi (stb) lapba amin még mindig a megszokott nvidia vagy via chip figyel....És már nem is olyan egetrengető az árkülömbség!
Ha létezne valami giga-milliárdos cég az ezeregyéjszaka-meséiből, és felvásárolná az intelt az amd-t a apple-t és az összes mikroelektronikai céget, létrehozna valami csúcstechnológiát, az összesből és fillérekért piacra dobná akkor egyenesedne ki mindenki agytekervénye..... Hacsak nem ez zajlik a hátunk mögött a katonai szupertitkos fejlesztésekben.
Amig a pénz az úr, és a versenyzés a bérence, addig nem lesz igazi fejlődés...
Ideje lenne váltani és nem csak mindennek az árát nézni, hanem azt hogy mi hoz végre igazi változást. TENNI valamit, ami nem az emberek közötti versengésre hanem az összefogásra tanít....
Bocs de ez kijött belőlem...Géplakatos, autószerelő, autóvillanyász, hobbifotós, hobbiműszerész, hidraulika szakember, kereskedő, sütni-főzni tudó, multifunkciós háztartási robot.
-
fLeSs
nagyúr
"Consider if you change your perspective about life, you have changed your experience of life."
-
Fiery
veterán
válasz westlake #244 üzenetére
Mi meg Teged csokoltatunk
---
Nos -- es ezt Flessnek cimzem leginkabb --, az EVEREST nem tevedett a memoria olvasasi sebesseg es kesleltetes tekinteteben. Most jutottunk el odaig, hogy le tudtuk mi magunk is merni a memoriasebesseget, tobbfele szoftverrel is.
Adott egy Asus A8N-SLI Deluxe alaplap, egy X2 4800+ @ 2.0 GHz, es egy Venice 3200+ @ 2.0 GHz. Minden beallitas ugyanaz, Windows is ugyanaz, szoftverek is ertelemszeruen ugyanazok. Memoria: Dual Channel DDR400, Kingston Value RAM, CL 2.5.
Teszt / Venice / X2
EVEREST 2.02 mem. olvasas / 5368 / 4829
EVEREST 2.02 mem. iras / 1798 / 1547
EVEREST 2.02 mem. kesleltetes (ns) / 54.0 / 68.0
CacheMem 2.65 mem. olvasas / 3037.7 / 2693.2
CacheMem 2.65 mem. iras / 1661.1 / 1540.2
CacheMem 2.65 mem. kesleltetes (legrosszabb, ciklus) / 162 / 183
CPU-Z 1.29 mem. kesleltetes (legrosszabb, ciklus) / 108 / 128
ScienceMark 2.0 mem. savszelesseg / 4371.58 / 4171.22
ScienceMark 2.0 mem. kesleltetes (legrosszabb, ciklus) / 108 / 128
Sandra 2005 SR2a mem. savszelesseg int SSE2 / 4706 / 4482
Sandra 2005 SR2a mem. savszelesseg float SSE2 / 4708 / 4502
---
Konkluzio: az X2-ben a crossbar memoriavezerlo igenis lassabban muzsikal, mint egy azonos kategoriaju, egymagos A64-ben.
A cikkben egy apro helyreigazitasnak orulnenk Fless pedig igyon tobb kavet, nemtom hogy a gyikban jott ki neki ''szerinte korrekt'' eredmeny Sandraban es ScienceMarkban...
Fiery -
Sir Riccio
addikt
Jól láthatod: az enyémek is mennek 2,5-4-3-7-1T mellett 634-et, viszont ezeket közel 20 db-ból válogattam. /de elnézve az adata topicot 600 körül megy mindegyik 2,9V mellett, /én csak 2,8-at tudtam neki adni, nekem ennyi bőven elég.
Deutsch Richárd Fotográfia / www.riccio.hu
-
erdoke
titán
válasz Sir Riccio #272 üzenetére
Ez furcsa, mert az 566-os A-DATA 512-es modulja 22.960 Ft nettó az Alienben 2 év garival, míg az XMS XL 512-je 22.900 Ft nettó a Demostúdióban élettartam garanciával.
Ha ugyanolyan chipek vannak rajtuk, akkor mindkettőt szeretik az A64-ek (nem az nF4-ek ), ha nem tévedek. Valószínűleg nem, mert látok olyan felhasználókat, akik a 400-as Corsairt 600-on hajtják...A legjobb aláírás a héten
-
törölt tag
azt hiszem megtaláltam amit kerestem, nem tudok németül ,de a lényeg tetszik
Bővebben: link -
Sir Riccio
addikt
Én az Expert legfrissebb árait irtam be, /online lista/ egyébbként nálam voltak 512-esek és az adatákat tartottam meg mert semmivel sem volt jobb a Corsair, /nem tudott többet/ és az adata lényegesen olcsóbb volt, és amivel jobb volt, közelsem melegszik annyira /azonos környezetben/ mint a Corsair. Mindkettőn Samsung TCCD -s csippek vannak. Az nF4-es lapok kimondottan ''szeretik'' az Adatákat.
[Szerkesztve]Deutsch Richárd Fotográfia / www.riccio.hu
-
erdoke
titán
válasz Sir Riccio #270 üzenetére
Ennél kiskerben is olcsóbban látom párszáz Ft-tal az 512-es darabját.
Pont most vezsek ilyet, ngyjából képben vagyok.A legjobb aláírás a héten
-
erdoke
titán
válasz Sir Riccio #268 üzenetére
Valamit rosszul számolsz, a 2 db 1 GB-osnál kb. 10 k-val olcsóbb a 4 db 512 MB-os.
Hiába a gyári 1T érték, ha legújabb A64 IMC se tudja a kétoldalas memóriákat 1T-ben hajtani 1 GB felett. Tehát se a 2x1 GB-ot, se a 4x512 MB-ot.
Kösz a linkeket.A legjobb aláírás a héten
-
Sir Riccio
addikt
Én azért nem lennék ebben annyira biztos, ugyanis több esélyt látok rá hogy 2x1GB megy 1T mellett, mint 4x512MB??? az árról nem beszélnék, mert a 4x 512 a drágább!!! Gyári adat szerint az időzités: 2-2-2-5-1T, mivel csak Samsung TCCD-vel gyártják, igy nincs választási lehetőséged, legfeljebb annyi hogy nem veszed meg. Itt meggyőződhetsz róla:
http://www.techpowerup.com/memdb/
Itt pedig megtudhatod, hogy mire számithatsz:
http://www.corsairmemory.com/corsair/configurator_search.htmlDeutsch Richárd Fotográfia / www.riccio.hu
-
erdoke
titán
válasz Sir Riccio #266 üzenetére
Ha egyoldalasak, akkor valahogy szerezni kellene ilyeneket...
A legjobb aláírás a héten
-
Sir Riccio
addikt
Eleve a GEIL modulok csak 2T-s beállitással müködnek, eznkivül az általam megadott Corsair modulok 2-3-3-6-'T mellett mentek 271 MHz-ig, Amit szerintem figyelmen kivül hagytál, ezek 1GB-os modulok, nos akkor melyik is drágább? 1024 MB corsair ( 59.500) vs 2x512MB Geil 70.000,-???
-
Overlocker
veterán
Winbond UTT vs TCCD (indicative comparison, not scientific)
Low Timings 2-2-2-X:
Winbond UTT (260-265 Mhz 1T @ ~3,4V) > TCCD (235-240 Mhz 1T @ ~2,85V)
Medium Timings 2,5-3-3-X:
TCCD (~300 Mhz 1T @ 2,85V) > Winbond UTT (263-268 Mhz 1T @ 3,4V)
High Timings 3-4-4-X:
TCCD (+300 Mhz 1T/2T @ ~2,85V) > Winbond UTT (265-270 Mhz ~1T/2T @ 3,4V)
Consumption (max = at which voltage they give their max):
TCCD: ~2,85V (max)
Winbond UTT: +3,4V (max unknown) -
erdoke
titán
válasz Sir Riccio #254 üzenetére
Twistert többet nem veszek, egyszer halálra szívtam velük, nem mentek dualban 875-ös lapban a 466-osok.
Az 1 GB-os Corsair XL nagyon drága, olcsóbban kapsz 4 db 512-est. És mindkét variáció csak akkor megy 1T-vel, ha egyoldalasak.
Szerinted az 1 GB-os XL egyoldalas? Nagyon kicsi az esélye.
[Szerkesztve]A legjobb aláírás a héten
-
orbano
félisten
válasz Sir Riccio #254 üzenetére
60e ft a 400-as ram? jéézusom. egy pár (2x512) ch5-ös geil kerül 70 ezerbe, ami 250 felett viszi a cl2-t
A vér nem válik VAZZE!™
-
orbano
félisten
-
törölt tag
válasz Sir Riccio #249 üzenetére
teszt adat: 48W
más; egy jó kis intel speedstep-es tesztet nem láttam sehol
[Szerkesztve] -
-
törölt tag
válasz Sir Riccio #213 üzenetére
Én a teszről beszélek mivel ez annak a fóruma, és mivel a teszt alapján 19W a külömbség, ezért értetlenkedem.
Mondjuk, olyanra számítottam volna, hogy max 10W a cpu fogyi üresjáratban C&Q-val. -
orbano
félisten
engem meg nem érdekel, hogy téged mi érdekel
viszont azokhoz meg olyan konfig kéne, hogy tudjam tesztelni a magas órajel magas időzízés és az alacsonyabb órajel de szűkebb időzítések közötti különbséget. sajnos nekem itthon TCCD-m van, amivel cl2 kizárva. pedig az lenne a jó. például ezt a kettőt összehasonlítani:
10x250 + 250mhz cl2 (3000+, ch5)
9x280 + 280mhz cl3 (3000+, TCCD)
Bár ezt össze tudom hozni, ha megjön az alaplapom...A vér nem válik VAZZE!™
-
erdoke
titán
válasz westlake #239 üzenetére
Akkor odaadom olyan áron az öcsémnak, hogy mindketten jól járjunk.
A memóriasávszélesség, amiről beszélünk (=ami nem sokat számít egy bizonyos érték, a dual 400 MHz fölött). Biztos, hogy a szorzó miatt van, nem pedig a lazább időzítések és az 1T helyett 2T Command Rate miatt?A legjobb aláírás a héten
-
orbano
félisten
Egszerű, akkor csinálok neked HL2 tesztet. A CS Source nekem elég érzékeny a memóriára. Ha 2500-on megy a proci, de a ram csak 230-on, akkor szaggat. Ha 280-on megy a ram, nem szaggat. De 3dmarkban is kijön a difi. Sajnos ehhez meg kell várnom míg visszajön az ultrám, mert a sima an8 amit átmenetileg kaptam nemigen stabil 260 felett....
A vér nem válik VAZZE!™
-
westlake
félisten
nem fogod tudni.. ez magyarorszag...
(312*8 vs. 250*10 is megteszi tesztelésre, itt is bőven 100 MHz fölött van a RAM órajel különbsége, 2500 MHz-et pedig a legtöbb proci viszi).
ez nem mutatna realis ertekeket, mert en leteszteltem es minel magasabb a szorzo, annal nagyobb a memoriasavszelesseg...
[Szerkesztve]Play nice!
-
erdoke
titán
Nem kell a kétmagos, az egymagos, ami a többséget érinti.
Nem kell 3 GHz-es órajel se, csak hasonló paraméterek a korábban leírtakhoz (312*8 vs. 250*10 is megteszi tesztelésre, itt is bőven 100 MHz fölött van a RAM órajel különbsége, 2500 MHz-et pedig a legtöbb proci viszi).A legjobb aláírás a héten
-
erdoke
titán
válasz westlake #233 üzenetére
A normális magyarázata az, hogy az A64 nem erősen memória-sávszélesség igényes architektúra. Csak nézd meg az azonos revízióra épülő egycsatornás és kétcsatornás IMC-vel rendelkező procik teljesítményét. Nagyon kicsi az eltérés, itt pedig még ennél is kevesebbről van szó.
Ezért mosolyagok jókat a 640 MHz-es és hasonló memóriatuningokon, A64 nem P4, itt elsősorban a minél nagyobb proci órajelre kell gyúrni annak, aki tuningol. Magyarul drága RAM helyett többet hoz a konyhára egy kompi.A legjobb aláírás a héten
-
orbano
félisten
jo, ha adsz egy es ketmagos procikat amik viszik a 2800-3200-t, és adsz hozzá egy pár tccd-t ami megy 330 körül cl2.5-be, akkor tesztelek (ch5 van ismerősnél, szóval az nem kell).
de majd megpróbálok készíttetni neked tesztet pár tuningőrülttel, akiknek vannak ilyen procijaik...A vér nem válik VAZZE!™
-
orbano
félisten
válasz westlake #226 üzenetére
Igeen? Es tudsz nekem olyan lapot mondani, ami igy tesz, es emellett nem veszi le a proci szorzojat? mert nekem volt a8n sli deluxom, dfi-om es most an8 ultram, de egyik sem volt erre kepes. pedig ez egy eleg uj alaplap bar az teny hogy a Veniceben levo default 200:250 szorzo jo lenne ha menne. bar tuning mellett nem sok ertelme van, igy is problema a ramot 1:1-en tartani
A vér nem válik VAZZE!™
-
westlake
félisten
''Az Intel közel sem jár annyira messzire'' ezt feljegyzem magamnak
kinek van mar ilyen ketmagos procija kis hazankban?
[Szerkesztve]Play nice!
-
orbano
félisten
válasz Sir Riccio #218 üzenetére
Persze hogy kevés van. De hogy drága lenne... én 40 ezer alatt szereztem újfajta bh5-öt is, barátom 70 euróért vett 2x512 utt bh5-öt. szóval csak kapcsolatok kérdése
de mind1, ezek csak fantáziálások voltak, hogy jó lenne egy olyan proci, ami mondjuk viszi a 10x320-at vagy akár a 9x333-at Én most csúsztam le egy ilyenről, idegesítő dolog Bár 50k-ért bűármikor szerezhetnék 3200mhz-es Venice-tA vér nem válik VAZZE!™
-
Fade_Away
őstag
imho aki kicsitis huzni akarja a prociját (mondjuk egy toledot 2200->2600ra) és szereti a csöndet a 30Ws procifogyasztást annak nemszabad olyat venni ami nemtudja.....
iexporer, dc++, winamp fut jelenleg meg egy everest proci meg megy 4*es szorzóval.... ha este játszok akkor meg hallom ahogy a procihűtőn elindul a ventillátor
[Szerkesztve] -
erdoke
titán
OK, vegyük akkor a 9-es szorzójú 3000+ procit. Hajtsuk 9*311-en (szép teljesítmény a 2800 MHz, nem igaz?) 622 MHz-es RAM-mal. Csináljuk meg a bencsmárkokat (nem memória sebességet!), majd állítsuk át a RAM-okat 333-ra. Ha jól számolok, kb. 518 MHz-en fog menni, ami több mint 100 MHz differencia. Utóbbi esetben pl. a TCCD még megy 1T mellett, míg 622 MHz-en már nagy valószínűséggel nem.
Szerinted valamelyik lényegesen gyorsabb lesz? Nagyon kétlem.
[Szerkesztve]A legjobb aláírás a héten
-
Sir Riccio
addikt
''eleve alacsony szorzójú prociknak állítaném feljebb az FSB-jét.'' Kifejtenéd mit értesz ez alatt, ugyanis a jelenlegi ''legalacsonyabb szorzó'' s939 esetén 9 ami a 3000+ -ra érvényes. A 250-es FSB-t pedig a kapható lapok mindegyike támogatja, viszont olyan Samsung TCCD-s RAM modul ani 350 MHz (CL 2,5)közelében /és itt most nem a 310-320-ra gondolok / stabilan hibázás nélkül fut igazán kevés van, de gondolom más gyártók palettáján is keveset találsz, az árakról nem is beszélve.
[Szerkesztve]Deutsch Richárd Fotográfia / www.riccio.hu
-
orbano
félisten
Nem szorzólevevésről beszéltem, hanem arról, hogy eleve alacsony szorzójú prociknak állítaném feljebb az FSB-jét. Jó dolog az... és lehet hogy alapból bírja a 250-et, de egyelőre nem nagyon támogatja ezt alaplap De ha mondasz egyet, kipróbálom. Amúgy a másik jó dolog, ami főleg adatfolyamoknál jön jól, az az, ha 280-350FSB között tolod TCCD-kkel, cl2.5-ben Szép álom lenne...
A vér nem válik VAZZE!™
-
erdoke
titán
válasz Sir Riccio #213 üzenetére
Úgy értette, hogy kikapcsolt és bekapcsolt CnQ mellett (pl. 1000 és 2200 MHz) terhelés nélkül miért ilyen kicsi a különbség.
A legjobb aláírás a héten
-
erdoke
titán
A szorzólevevős memóriatuningnak A64-nél szinte semmi értelme nincs. Ráadásul az E3 procik már alapból kezelnek akár 500-as memóriákat is, különösebb jelentőség nélkül.
Ha lefuttatnátok 1-2 tesztet 8*300 és 12*200 mellett, akkor látnátok, hogy alig van különbség, de elbuktátok a CnQ-et.A legjobb aláírás a héten
-
Sir Riccio
addikt
válasz #67688960 #212 üzenetére
''nemigazán értem hogy miért ilyen kevés a teljesítmény felvétel külömbség a híres CnQ-val'' mit értesz ez alatt hogy kevés külömbség? Gyári adat szerint max: 67 W mig C&Q mellett 22W (természetesen ez a procira vonatkozik, nem pedig a rendszerre) mekkora külömbségre számitottál, mondjuk100W-ra? Természetesen a rendszer igénye is kevesebb, mivel kevesebb dissipált teljesitmény kevesebb hütési igénnyel is párosul.
-
törölt tag
Most készülök venice magos procit venni, de nemigazán értem hogy miért ilyen kevés a teljesítmény felvétel külömbség a híres CnQ-val, nekem ez igencsak gyengének tűnik, talán rosszúl látom?!
Valaki világosítson fel, légyszi! -
orbano
félisten
Jó teszt, jó végre a toppon látni az AMD procikat úgy igazán. Bár ahogy elnéztem a telejsítménynövekedés elmarad a várttól (közel a 100%-hoz). Gondolom komolyabb memóriával jobb eredményt lehetne elérni. Ezért is lenne jó egy faxa, alacsonyabb szorzójú X2, amit lehetne mondjuk 10x260-on futtatni, egy pár cuki kis UTT rammal, szinkronban, cl2-es cas latencyvel. Szerintem egy ilyen konfig még az X2 4800+-t is a porba alázná
A vér nem válik VAZZE!™
-
bit_vector
tag
hmm... grat a teszthez.
Hogy mi lesz ezután? megmondom én: magömlés Ugyanis, ha egy programot megírsz két procira, az már majdnem olyan, mintha egy egész clusterre írtad volna meg szvsz. És ugye ott van pl. a Cell, ami már mingyá több mint négy magot tartalmaz. ahogy fejlődnek az eszközök, úgy fognak egyre több (szvsz exponenciális görbe szerint) magot heggeszteni a lapokra, és Moore bácsi nyugodtan mesélhet tovább a nyugdíjas golfklubban.
Az energiáról pedig annyit, hogy legfeljebb több vezetéket kötünk a nemzetközi energiapókhálóra (eddig is inkább importáljuk a delejt -e.g. Paks már nem elég).
Ami pedig az XP-ket illeti: a sima XP alatt szvsz kicsi az esély a 64 bit érdemi kihasználására, mert elég durván más a 64 bites mód... (pont ezt a kefét rágcsálom most egy matek runtime könyvtár esete az A64-el XP alatt c. szappanoperában ).
Az Intel közel sem jár annyira messzire fejlesztésben, ez erőteljesen látszik is az architektúrán. Gyorsan kellett lépni, hogy az ''első kétmagos'' nála legyen, és nem optimalizált szinte semmit. látszik is rajta (mondhatni béta2 gold edition).
üdv.Mondd el és elfelejtem; Mutasd meg és megjegyzem; Engedd, hogy csináljam és megértem. /Kung Fu-Ce/
-
AMD!4ever
őstag
Ezek az értékek még engem is megleptek! Tényleg ennyire zúz az x2?
mi maradt a p4 nek? Brazil rio? Biztos mert jobban melegszik a p4 és rioban elég meleg van ezért jol fekszik a pentiumoknak!
Sirály a cikk!!!Hiszek egy Istenben,Hiszek egy Hazában,Hiszek Magyarország feltámadásában!
-
AMATŐR
őstag
Ha az eredményeknek csak a fele igaz, már akkor is 64 x2 lesz a következő gépemben. Eddi totálisan intel párti voltam (6év), de be kell látni az AMD nagyot alkotott. Nincs mese, váltani kell!
Ó....Uram, kérlek, adj türelmet a hülyékhez! Ha erőt adsz, megölöm őket!
-
Konflikt
addikt
Sajnos csak most jutottam netközelbe, és most olvastam el a cikket. NAggyon durva lett, egy igazán korrekt, kerek cikk, és még a kimenetele is tetszik X2 rulz, csak épp pofátlanul magas az ára sajnos
Commodore Amiga 500 - es a kepzeleteinek tobbe semmi nem szab hatart! // VCIX-DCV&CMA
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Windows 11
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- iPhone topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Digitális Állampolgárság Program
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Milyen notebookot vegyek?
- További aktív témák...
- AMD Ryzen 7 7800X3D 4.2GHz (96M Cache, up to 5.0GHz) Processzor
- AKCIÓ! Intel Core i7 8700K 6mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ryzen 5 1600x six core am4
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 13700K 16mag 24szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core i7-6700K 4-Core 4GHz LGA1151 (8M Cache, up to 4.20 GHz) Processzor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest