Hirdetés
- OLED TV topic
- Olcsó vs. drága egér: melyiknél érzed meg igazán a különbséget?
- Ne már! Drágább lesz a GPU a memóriapánik miatt?
- Projektor topic
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Igen, jól tippeltünk, itt a fekete D15 G2
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Bejött az ASUS-nak az OLED
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
kmisi99
addikt
Hozzá lehetne tenni, hogy nem csak a MB érték a fontos, hanem a szekvenciális írás olvasás. Míg pl egy kamerába kell a gyors kártya, hogy pl 4k videót tudja elég gyorsan rögzíteni, addig az oprendszer apró fájlokkal dolgozik ahol nem feltétlen ezek a gyorsabb kártyák. Pl a samsung evo ezen a téren elég jó.
-
GyéBen
tag
Én úgy tudom, hogy a Pi esetében fontosabb a kártya random olvasási/írási sebessége, mint a szekvenciális. A random olvasási/írási sebessége viszont a C4, C6 kártyáknak általában sokkal jobb, mint a C10 meg UHS-I kártyáké.
-
Robert07
aktív tag
Nekem Surface Pro 2-ben van Piros Kingston UHS-1 U3-as kártya 90/80-as r/w sebességgel. A programoknak (meg játékoknak) kell. Ez majdnem egy Sandisk Extreme Pro, csak nem egészen kerül annyiba.
Amúgy érdemes lenne lemérni, hogy max. mennyit használ ki belőle, mert az első Surface Pro-ban kiakadt 50/50-nél, csak az SP2-ben tud 90/80-at. Valószínűleg nem bírta az olvasó.
Az UHS-2-höz plusz érintkezők is kellenek, mint usb2-3-nál. Itt egy kép.
-
cigam
titán
Nagyon nem mélyedtem bele a Pi SD kártya olvasójának lelkivilágába, de ha jól tudom max. 50MHz-el ketyeg az olvasója(SDR50, DDR50), így csak az UHS-I kártyákat kezeli. Már csak azért is mert az UHS-II jóval alacsonyabb, 0.4V-os feszültség kell. Így azok nem is működnének a Pi-ben.
jerry311
Ez attól is függ mit futtatsz rajt, és mennyire vagy türelmetlen
-
jerry311
nagyúr
A RPI teljesítménye mellett még egyszer sem panaszkodtam az SD írás/olvasás lassúságára, pedig csak egy C10-es +"GB-os kék Samsung van benne.
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED TV topic
- Olcsó vs. drága egér: melyiknél érzed meg igazán a különbséget?
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Pulzust is mér az Apple AirPods Pro 3
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Ne már! Drágább lesz a GPU a memóriapánik miatt?
- Projektor topic
- Diablo II: Classic és Resurrected
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Gumi és felni topik
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5400 14" FHD IPS, i5 8365U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- UPDATE!!! Lenovo ThinkPad // T - Széria // X1 carbon // X1 Yoga 2-in-1 // és a többiek... 5-11 gen.
- ÚJ HP Pavilion 16 - 16"IPS WUXGA - Ryzen 5 8540U 16GB - 512GB SSD - Win11 - 3 év garancia - MAGYAR
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / Rog RX580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Apple iPhone 17 Air 256,Új, Bontatlan,36 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest