Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen TV-t vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Calibre, az elektronikus könyvtár
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Apple asztali gépek
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Amazon Fire TV stick/box
- Effektíve TKL méretűek a Corsair legújabb, numerikus paddal ellátott klaviatúrái
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nekem az volt az elképzelésem, hogy a húszas éveimben kellene meglépni, minden adott volt, ami egy gyermek felelősségteljes felneveléséhez kell. Leszámítva azt, hogy sokáig féltem a felelősségtől, mert egy gyermek hatalmas felelősséget is jelent. Volt mögöttem védvonal arra az esetre ha nem boldogulnék vele. Mégis féltem, mert mi lesz ha egy pillanatra nem figyelek, és történik valami baj?
Ez az állapot eltartott a harmincas éveim elejéig, közepéig... Már nem félnék belevágni. Csak most meg nincs kivel ... Figyeltem a körülöttem lévő nők jellemét.
Volt ott mindenféle, negatív értelemben véve. Nem volt anyának való egyik sem.
Lehet, hogy én vagyok vaskalapos. Ultakonzervatív... de például én a baráti kapcsolatot is megszakítottam azzal a nővel, amelyikből egyébként ki sem néztem volna, hogy otthagyja a férjét a vadászért... persze színészkedett, hogy ő milyen fantasztikus anya, már mielőtt felrúgta volna a házasságot is tudtam, hogy vigyázni kell vele, mert kis alamuszi, mégis ezt nem néztem ki belőle. Egészen egyszerűen azért, mert a külseje nem támaszotta alá az ilyen fokú kurvulási lehetőségének meglétét. Mert oké a jellemében volt ilyesmi, csak ugye ez olyan dolog, hogy hiába akar valaki Playboy modell lenni, ha nem elég szép hozzá...Annyiban volt rám hatással, hogy 6. éve ismerem ... és ha valaki ennyi idő alatt tud egy váratlant húzni, abból levonok bizonyos következtetéseket. Elkezdtem a fickót sajnálni.
Főleg azért, mert magamra is gondoltam, ha kifogok egy ilyen belsővel megvertet - külsőre nem jött be sosem, és hát vizuális alkat vagyok, szóval esélye nem lenne nálam -akkor az nekem is milyen vacakul esne.Ugyanakkor viszont engem is szorítani kezdett az idő. Ebben 2000-es évek óta fokozottan elfajzott világban nehéz kiigazodni.
Ebben a társadalomban olyan fokú a nem kifejezetten rusnya emberek közötti szexuális partner csere, hogy egy kisebb városban mindennap találkoznak egymással a lyuksógorok...
Régebben is volt arra példa, hogy feltünően jóképű csávó, meghúzott minden jó nőt, meg arra is ,hogy jó nőnek megvolt egy csomó fickó, de most jelenleg keresztbe kavarnak az átlagosok is, sőt azalatt is.
A nők részéről ez odavezetett, hogy vagy nem szülnek, vagy ha igen, akkor már úgy keresnek partnert, mert a gyerek apja az már lelépett ...
Egy nőnek viszont viszonylag hamar eljön az a pont, amikor már nem szülhet. Amelyik itt 40 körül nem szült egyet sem - van olyan ismerősöm, aki feltűnően szép volt, és Summa Cum Laude végzett, aztán se férj, se utód és már 43 éves -az már jó eséllyel úgy is marad.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen TV-t vegyek?
- iPhone topik
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nintendo Switch 2
- Formula-1
- További aktív témák...
- Asus ROG Zephyrus G15 - 15.6" 4K 120Hz - Ryzen 7 6800HS - 24GB - 512GB - RTX 3060 - 2 hó garancia -
- Samsung Galaxy Z Fold 7 512gb makulátlan állapotban dobozában
- Apple iPad Mini 6 Purple 64GB Wi-Fi, Apple Pencil 2nd gen, kitámasztós tokkal
- Intel i5 13th 13600k processzor ELADÓ!
- AMD Ryzen 5 5600X Wraith Stealth dobozos - Aqua garancia 2026.03.07-ig (AM4)
- Bontott, vadiúj, MIDNIGHT MacBook Air 13.6" M4 10C/8G 16GB 256GB 13 Gar.: 1 év APPLE világgarancia
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB ZALMAN M4 Cooler Master 650W
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3304
- RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. Asus ROG Strix G614JVR-N4014W SZÁMLÁVAL GARANCIÁVAL
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3315, 90% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest