- Szemérmes szerzet a Gigabyte lefrissebb csúcs-VGA-ja
- Egységesebb USB-s képességeket szeretne a notebookokon a Microsoft
- 3320 MHz-ig skálázódnak az XFX Radeon RX 9060 XT kártyái
- Elegáns és igen kompakt NVIDIA Blackwell VGA-t villantott az MSI
- Szinte megfizethetetlenül magas lesz a TSMC A14-es node-jának ára
Új hozzászólás Aktív témák
-
zergehell
csendes tag
Késő már hidd el...Sok év tapasztalat mondatja ezt velem.Iylenkor már a második átültetés megy nálam....
nézz be a fentebb linkelt fórumba is.Főleg ha gyengébb lesz a nyár.
Chiliknél 1 két hónap iszonyat sokat számít
Az meg,hogy majd beltérben beérik lutri.Lehet persze de az is lehet,hogy a nem bírja a klimavátozást a növény és kidöglik.
De mondom csinálja sok sikert. -
bzoley
veterán
Épp ezért említettem a habanerot. Növekedés szempontjából több hasonlóságot mutat a carolinával, mint a jalapenoval. Az is elég lassan indul be. Utóbbiak majd' egy hónappal hamarabb fordultak termőre. De az idei képeken is jól látszik a különbség. Január 10-én ültettem, helyenként két-három centis jalapenok lógnak, míg a habanero apró bokrocska, még csak egy-két bimbó kezdemény látszik rajta.
Tény, hogy már kicsit késő van, de ha ideálisak a körülmények, főleg palánta korukban, még lehet belőle szüret nyér végén. Ha másképp nem, a szobában. -
zergehell
csendes tag
Habanero más tészta akarom mondani chili
Jalapeno is gyorsan nő.De a Reaper,Moruga és gyilkos haverjai nehezen indulnak be.Másik,hogy március elején ültetted.
Már most 17.e van feltételezzük 1 héten beűúl megjön a mag az már megint egy hónap ..és mint írtam ezek a Carolina Reaper nem egy gyorsan fejlődő fajta.De nyugodtan ültessen persze és sok sikert reménykedjünk a hosszú verőfényes nyárban. -
bzoley
veterán
-
XtremLor
őstag
Nem rossz, hetvegen latott napvilagot nalam is az otlet rendelni kellene Carolina Reaper-t par szemet,folia van tozeg is, szoval minden adott...10szem sajat celra boven eleg van egy olyan erzesem!
-
kemotox
addikt
Hű, teljesen megjött a kedvem nekem is egy kis csilizéshez
Klassz kis cikk.
G400 mennyibe fáj? Egy sorszámot az aljáról tudnál írni? Köszi.
-
zergehell
csendes tag
Hali!
Sok sikert!Poharak alja kilyukasztva???
Beltéren sokan szoktak szenvedni palántadőléstől(gomba)
Érdemes ültetéskor gomba ölőzni.
De ha nem volt leg késöbb ha kibújnak legyen kéznél mert nincs borzasztóbb a párnapos-hetes szép palánták kipusztulását végignézni.Ha kérdésed van a legjobb hely:
Chilikertész fórum -
MarioAna
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
- Keresek ROG Ally X-et.
- Új Lenovo Yoga Pro 7 Profi Ultrabook -40% Ryzen 7 7735HS 8Mag 16/512 2,5K RadeonT 680M 2GB
- Eladó használt XIAOMI Vacuum MOP Pro robotporszívó!
- Bomba ár! Dell Precision M4700 i7 Extreme 3940XM I 24GB I 256SSD I 15,6" FHD I K2000M I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E6540 - i5-4GEN I 8GB I 320GB I DVDRW I 15,6" FHD I HDMI I W10 I Gari
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer laptop felvásárlás Magas áron, gyorsan és egyszerűen!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest