Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Bemásolhatnám ide azt amit a #109 ben írtam.
Amúgy a fogattatást látva, nem ragaszkodok görcsösen az igazamhoz. Meg fogok tudni úgy is nyugodtan halni, hogy ma nem csalogattam át a tevét a tű fokán, pedig mindannyian jót derültünk volna, ha ez sikerül..
Ha hozol egy nagyobb tűt, vagy egy kisebb púpú tevét, azért lehet holnap mégis megpróbálom, mert bevallom nagyon szeretem a lehetetlent közelítő kihívásokat, már, ha van annak értelme.#119
TomMusic: Én is az 50/100Hz-et a keresném zajspektrumban, illetve a tápegység impedancia menetében, ill. 100K-1MHz körül keresném a kerámia kondenzátorokat, ha a jelenleginél egy ici-picit jobban érdekelne, hogy néz ki mérve a dolog.
Ha érdekel a kerámia kondenzátoros dolog, érdekeség gyanánt lehet méricskélni, hogy miket termel még rá a hálózati feszültségre, azzal hogy az átpolarizálódás közben változtatja a fizikai méretét és így a kapacitását is. De ezt nem tőlem hallottad.
Új hozzászólás Aktív témák
ph Az aptX Lossless lehet az utolsó láncszem a jobb minőségű vezetéknélküli hangélmény felé.
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5g 8/256gb - Szép állapot, akár beszámítással
- LG 70UN74003LA Smart LED Televízió, 70" (177 cm) - 4K Ultra HD, HDR, webOS
- TP-Link RE650 AC2600 (RR650) WIFI hatótávbővítő
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol + fejhallgató garanciával hibátlan működés
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF / M920T tower -Számla, garancia, WIN11
- Samsung Galaxy S24 128GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" M3 2024 24GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest