- Apple asztali gépek
- Gaming notebook topik
- Hobby elektronika
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kisebb gond akadt az ASUS egyik felsőpolcos vízhűtésével
- OLED TV topic
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- VR topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cyborg
őstag
válasz
cappa72 #1001 üzenetére
Szia,
köszi a választ,
lehet, hogy nem fogalmaztam rendesen. Szóval eleve custom rommal kértem/kaptam a telefont, egy Coolpad F1-et vettem pont a nagy közösség miatt, első MTK-s telefonom, és igazából szeretnék mentést csinálni róla, amit mindig javasolsz Te is, meg mások is.
Szóval akkor nekem igazából ebben az esetben elég lenne egy TWRP mentés, vagy tegyek fel egy gyári romot, és abból csináljak mentést? TWRP-ből nem tudtam csak a system/data-t lementeni, de gondolom jó lenne egy nv ram mentés is. -
Cyborg
őstag
Sziasztok,
ezzel custom romot is tudok menteni, amin eleve twrp van fent, és rootolt?
Ha twrp-ben indítom, és úgy dugom rá, akkor aktív a backup, de errorral megáll a végén, persze csinált egy 7GB-os backupot, ha normál módban indul a teló, akkor a Root gomb az aktív, de megkérdezi, hogy akarom-e rootolni, holott van rajta SU.Hopp, közben a telóban az SD kártyát is telerakta, nem volt rajta csak olyan 4GB hely, lehet azért állt le.
Mekkora mentést csinál ez a progi?Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Elkaszálja az autóipart célzó üzletágát az Intel
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Xbox Series X|S
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Apple asztali gépek
- Sorozatok
- Nintendo Switch
- Milyen okostelefont vegyek?
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...
- ThinkPad L13 Gen5 13.3" FHD+ IPS Ultra 5 125U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Új Bontatlan Sony WH-1000xm5 bluetooth fejhallgató.
- Eredeti Bose QuietComfort Bluetooth fejhallgató
- X1 Carbon 9th 14" 4K UHD+ IPS i7-1185G7 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Apple watch series 9 45mm újszerű állapotban, 100% akku 2027.05.20-ig Media Markt gari
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool MATREXX 40 650W
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 7400 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 SUPER 6GB Rampage Everest 500W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged