Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Stauffenberg #6 üzenetére
Pár éve a fordítottját éltem át. Fizetett fotós, valami közepes DSLR-rel, ecsetelte, hogy milyen fontos a jó gép, állításomat, hogy a fotós szeme legalább olyan fontos lesöpörte. A kész képek alapján az általa, alapos beállítások után a legjobb helyekről készített képek elmaradtak az általam messziről, visszahúzódva, automata állásban, egy akkor először kezemben levő bridge géppel készítettekkel szemben. Pedig nem vagyok jó fotós magam szerint.
-
Stauffenberg
nagyúr
Nem ezt mondtam. Alacsony költségvetésű projektekhez tökéletes egy 5Dmk3, A7S vagy GH4, jó videós gépek ezek, de egy kicsit is komolyabb reklámhoz már nem elég, ott már más standardoknak kell megfelelni.
Kopi: Tavaly buktunk egy esküvőt mert a megrendelő közölte, hogy egy rokonának a telefonja tud 4K videót, az meg mindenre elég, így visszamondta...
-
törölt tag
válasz
Stauffenberg #3 üzenetére
Ne már! Egy PW Lumia mindenre elég!
-
Zoltn
senior tag
válasz
Stauffenberg #3 üzenetére
Na végre! Videózni kamerával, fotózni fényképezővel kell!
-
Stauffenberg
nagyúr
-
HXY
addikt
RAW videót a népnek!
5DMKII hihetetlenül jó masina, még a kora ellenére is!
Az emberek nem is gondolnák, hogy a legtöbb reklámot ezzel veszik fel.
Nekem az egyik kedvenc YouTube csatornám DigitalRev TV.
Sokat lehet belőle tanulni (kezdőként-haladóként) és amellett még szórakoztató is.
De mióta Alamby kilépett, azóta valahogy nem az igazi... -
csasaKKP
senior tag
Ezaz, Linuxot mindenbe mindenhova!
Egyébként nem lesz könnyű dolguk a még lelkes srácoknak normális GUI-t kreálni, úgy, hogy ne legyen erőforrásprobléma az ARM946E-S SoC miatt, ami nem sebességbajnok mai szemmel. Az eredeti szoftver valami RTOS alapú, nem?
Új hozzászólás Aktív témák
ph A kibővített funkcionalitást kínáló csapat évek óta dolgozik a Canon szoftvere feletti rétegben történő módosításokon, most új fejezetet nyithatnak.
- 9. Gen Gamer // i5-9400F // 16GB DDR4 // GTX 1650 OC 4GB GDDR5 // 240GB SSD // 1TB HDD // WiFi //
- Laptop bontás, alkatrészek, hibás készülékek
- AKI KAPJA! Samsung Galaxy A40 Hibátlan!
- Eladó Intel Core i9-9900k proci + Asus TUF Gaming Z390 alaplap + Alpenföhn hűtő
- HP OfficeJet Pro 7720 Színes A3-as Multifunkciós Nyomtató (+ patron)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8500 16GB DDR4 960GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- PowerColor AMD RX5700XT 8GB / Újszerű állapotban / 6 hónap jótállással / számlával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest