Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
Új hozzászólás Aktív témák
-
fi:zi'k
nagyúr
válasz rottenbull #1 üzenetére
Sorry, fáradt voltam, typo. Javítva.
96.5% MORE WUB-WUB ◄◄|►► Hirdetéseim: https://goo.gl/khUC1Y ◄◄
-
bigz
tag
válasz próbakocka #8 üzenetére
A mark II-t hasznalom szuk helyeken, ahol a 24 meg sok. En £500-ert vettem hasznaltan, es filmezni mindig ott van a taskamban, illetve zenekar promo fotokhoz is cipelem mindenhova. 17-55ot nem hasznaltam meg, de a 16-35 nagyon megerte az arat! Kivancsi leszek az uj mennyibe kerul majd.
I <3 Razer Mantis Control.
-
rottenbull
senior tag
válasz próbakocka #8 üzenetére
Ha figyelmesen elolvasod a kommentem, akkor meglatod, hogy nem ketelkedtem a korabbi valaszok hasznossagaban. Inkabb azert irtam, hogy megerositsem azt az iranyt, hogy a ket lencse nem igazan osszehasonlithato, max ugy, hogy lencse mind ketto. A kulonbseg pedig eg es fold a ketto kozott ( marmint amit te irtal, meg amirol a cikk szol, illetve annak elodjei ).
-
próbakocka
senior tag
válasz rottenbull #7 üzenetére
Nos, talán meglepő, de nekem nagyon is hasznos válaszok érkeztek
/// DS918plus + Chromecast 1/2/Ultra
-
rottenbull
senior tag
válasz próbakocka #2 üzenetére
Ahogy elottem is irtak, nem osszehasonlithato. De ha csak ugy nezunk rajuk, hogy ket lencse, akkor kb eg es fold.
-
szp1
addikt
válasz rottenbull #1 üzenetére
Az első verzió jelent meg 2001-ben.
Közben volt egy Mk II is...Az erőszak a gyengék végső menedéke. (Isaac Asimov : Alapítvány), "Az ember okos, de nagy tömegben buta és hisztérikus állattá válik. ( MiB, K ügynök )
-
ROBOTER
addikt
Azon kívül, hogy nyomokban sem hasonlít a két objektív egymáshoz (az egyik egy nagylátó-kistele APS-C, a másik egy ultranagylátó-nagylátó FullFrame), a 2.8-as UWA zoom sorozat a Canon szégyene. Már az is sokat elmond, hogy ilyen rövid időn belül a harmadik verziónál tartanak, nem csoda, hogy kénytelenek reszelgetni.
-
madgie
titán
Például a 17-55 csak APS-C-re való, ez meg nem.
-
próbakocka
senior tag
Megnéztem az L II árát (használtan), aztán dobtam egy padlót. Ez ennyivel minőségibb (2x??) mint egy 17-55 USM ?
/// DS918plus + Chromecast 1/2/Ultra
-
rottenbull
senior tag
A matek az nem megy
2001 + 8 = 2007 XDEzt leszamitva, a hir az jo
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Panasonic Lumix DMC-FZ1000 II
- FEELWORLD WPC215 Hordozható rendezői monitor 1000nit fényerővel + SmallRig VB212 V mount akku.
- Új! Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Canon EF 100-400mm f/4.5-5.6L II IS USM + UV szűrő -Újszerű-
- Sigma 28-70mm f/2.8 DG DN Contemporary (Sony) full frame objektív
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest