Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
Új hozzászólás Aktív témák
-
Prof
addikt
válasz fatallerror #47 üzenetére
Ahogy mondod, nem próbáltam még olyan játékot aminek a 4 gigás c2d nem lett volna elég 6970-el.
Ha rendereléssel videoszerkesztéssel foglalkoznék napi 10 órában biztos nagyon érdekelne a sokszálas teljesítmény de mindennapi felhasználónak nem sok szüksége van már 4 szálra se.De aki ezzel foglalkozik komolyan az már rég vett egy dual procis Imac-et 24szállal
-
coolpet
senior tag
Fatalerror
Nekem is 2600K-m van 5 evig sporoltam es vartam ara hogy uj gepet tudjak venni.
Nem azert vettem 2600K-t, hogy villogjak vele, vagy mert teljesitmenybuzi vagyok, nem.
Azert, hogy a most kifizetett 200K huf az eleg legyen ujabb 5-8 evig.
Regen mar bovitgettem konfiguraciot, egyszer vettem bele uj kozepkategorias vga-t, utanna meg ramot, meg hdd-t meg mindent es 5 ev alatt ott voltam hogy van egy toldozott foltozott gepem, ami senkinek sem kellett, es belefeccoltem vagy 150 rongyot, es meg mindig nem volt azon a szinten amit akartam.Ez a 2600k most maximum energiagazdalkodas alatt megy fix 1600Mhz-n jatekok alatt is, es semmi akadas, nagyon jo vetel volt, ugy hogy egy darabig nem fogok hozzanyulni a gephez az tuti.
A 2 konkurens processzor osszehasonlitasnal meg szerintem celszeru lenne tiszta processzorerot merni, mert mondjuk csucskategorias procinal tenyleg nem a jatekosok profitalnak belole, hanem a tervezok, programozok, grafikusok, transzkodolassal foglalkozok.
Nezd, itt pont azert haborognak az emberek, mert az amd mar reg ki akarta dobni a procijat, de meg a kozelebe sem ert annak, hogy normalis osszehasonlito teszteket produkaljon az intel procikkal szemben.
Megjelenesi datum: szeptember.
Mindjart oktober van es mar tonnaszam kellene lennie raktaron a prociknak, ha elindul az ertekesites, legyen, tehat normalis teszteknek is kellene lennie.Ennyi
-
Roxbury
őstag
Teljesen egyetértek veled.
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core i7-6700K 4-Core 4GHz LGA1151 (8M Cache, up to 4.20 GHz) Processzor
- AKCIÓ! Intel Core i7 9700 8mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel i5-9600KF 6-Core 3.70GHz LGA1151 (9M Cache, up to 4.60 GHz) Processzor
- Intel Core I9 14900KF - 24mag/32szál - Eladó! 150.000.-
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest