Hirdetés
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Utolérte a komponenshiány az OLED-es Steam Decket
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Gaming notebook topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Pendrive irás-olvasás sebesség
- Melyik tápegységet vegyem?
- Házimozi haladó szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
vitaro
senior tag
válasz
SystemRoot
üzenetére
A próféta szóljon belőled!
-
*Z/\ck*
aktív tag
válasz
SystemRoot
üzenetére
reméljük..

-
SystemRoot
őstag
Mi ez a sírás?
Csupán egy cég csoportosulás szűnt meg, project eltörlés nem volt, és a programozók sem haltak meg. Szerintem lesz AoE folytatás, nem létezik hogy ne lenne. A világ legjobban megcsinált játéka az AoE II. Szerintem ezt mindenki tudja, és folytatni fogják. 
-
*Z/\ck*
aktív tag
AOM és titansal még néha most is játszok. szegényke, hiányozni fog REST IN PEACE

-
Sila
csendes tag
azok a régi szép idők PIII.-on amikor még az AoE futott
R.I.P Ensemble
-
Preda
aktív tag
Nagyon remélem nem fognak eltűnni a fejlesztők a süllyesztőben...AOE sorozatot azért nem sok PC-s hagyta ki szerintem. Ha ki is akkor is tuti hallott róla. Remélem visszatérnek.
-
PAtr0n
addikt
Sajnálom őket, pedig ők tényleg mindig minőséget tettek le az asztalra
Nekem még az egyik nagy kedvencem a Rise of Nations - Rise of Legends volt (kövezzetek meg ha nem az Ensemble csinálta, de hogy Microsoft az biztos) ami még mai szemmel is tökéletes RTS, és iszonyat hangulatos egyedi öteletekkel van megáldva. Az Age of szériából a Mihology fogott meg a legjobban bár a többi is iszonyat jó.respect Ensemble....

-
törölt tag
Remelem a csapat nem hullik szet. Talan valami normalis kiadohoz kerulnek vagy sajaterobol fejlesztenek. Sok kolat , pizzat es elszantsagot nekik a jovobeni fejleszteseikhez.
-
Dr. Romano
veterán
Nagyon szomorú hír.
Minőségi játékokat készítettek! Az AoE 2-vel nálam ott vannak a top 10-ben, még manapság is ha multipartyzunk mindig előkerül
Azonban nagyon sajnálom hogy nem lesz több AoE
-
Lenry
félisten
de miért?
ez fasság...
-
Mr.Csizmás
titán

AoE-zni milyen jó volt...egy korszak vége

Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos autók - motorok
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Utolérte a komponenshiány az OLED-es Steam Decket
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Gaming notebook topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! AMD Ryzen 7 9800X3D 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5090 32GB GDDR7 1200W
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 7 5800X3D 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Redmi Note 13 Pro+ 5G 12/512 /// Számla + Garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gigabyte Aorus 16X QHD 165Hz G-Sync i9-14900HX 24mag 16GB 1TB Nvidia RTX4070 8GB 140W Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Csupán egy cég csoportosulás szűnt meg, project eltörlés nem volt, és a programozók sem haltak meg. Szerintem lesz AoE folytatás, nem létezik hogy ne lenne. A világ legjobban megcsinált játéka az AoE II. Szerintem ezt mindenki tudja, és folytatni fogják.